STROP Concept, salon de frumusețe pentru trup și suflet. Pur și simplu sănătate cu plante românești.

Strop Concept

Despre brand-ul de cosmetice organice Made in RO Careless Beauty v-am povestit deja. Cremele, uleiurile, loțiunile și apele florale sunt mi-nu-na-te – conțin vreo 40 de plante tămăduitoare (cimbrișor, lavandă, mentă, margarete de munte, flori de ghiocel, de tei, nalbă, gălbenele, muguri de pin și brad, cătină, etc.), culese de pe meleaguri și poienițe buzoiene. Așa că tare m-am bucurat să aflu că sunt tot mai cunoscute și la noi, așa cum e firesc, nu doar în străinătate. Vestea bună e că, din această vară, la salonul STROP Concept din Cotroceni vă puteți răsfăța când vreți cu tratamente și masaje Careless Beauty, realizate de mâinile blânde ale Ancăi, farmacist și estetician, pe care o știți din salonul Adinei Oancea de pe Viitorului 14.

“Natura ne oferă întotdeauna antidotul problemelor pielii. Încă de la început, ne-am propus un pariu ambițios: să producem cosmetice perfecte pentru piele, cu 0% substanțe de sinteză. Cosmetica organică este cosmetica pură și naturală ce aliază doar produși vegetali bogați în principii active”, Adina Oancea, co-fondator Careless Beauty.

Strop Concept

Adina Oancea (stânga) și Andreea Emilian

 Andreea Emilian, owner STROP Concept, și Adina Oancea, co-fondator Careless Beauty, se știu din copilărie, recent s-au regăsit și-au decis să colaboreze. Salonul se află într-o superbă casă din Cotroceni, pe Ion Radovici 10, și-a fost inaugurat săptămâna trecută. Decorul e parizian și foarte primitor iar locul e mai degrabă un hub, decât un salon. Aici se vor ține ateliere de dezvoltare personală, terapii alternative, antreprenoriat de inspirație românească și evenimente artistice. Abia aștept programul!

O expoziție de pictură contemporană în parteneriat cu ELITE Club Art Unesco și un prim atelier s-au întâmplat chiar la lansare. Tema – Puritatea naturii, reîntoarcerea la simțuriLaura Davidescu, redactor-șef adjunct al revistei Unica, a moderat dialogul grozav despre frumusețe și sănătate. Pe lângă Andreea și Adina, gazdele evenimentului, doamna doctor Maria Caba, medic cercetător principal gradul III, Institutul Național de Medicină Complementară și Alternativă „Prof. Dr. Florin Brătilă” (INMCA) București, ne-a vorbit despre cât de importante sunt îngrijirea și iubirea de sine.Eu nu cred în coincidențe. Să nu uităm că granulele homeopate sunt toate impregnate cu stropi. Vindecarea nu este doar un pansament, vindecarea înseamnă să-ți tratezi sufletul. Tratamentul vine din interior și înseamnă să te simți bine în pielea ta. Între piele și sistemul nervos central există o legătură intrinsecă. Toate sunt determinate la nivel de creier. Pentru noi, ca femei, a te îngriji înseamnă să câștigi timp

strop concept

De la stânga la dreapta – Adina Oancea, Andreea Emilian, Iulia-Victoria Neagoe, dr. Maria Caba, Iulia Sima, Andreea Tron

Subiectul trenduri antreprenoriale inspirate de puritatea naturii românești a fost atins de Iulia-Victoria Neagoe, fondator Luviane Parfumerie – parfumerie artizanală cu arome din plante românești, și Andreea Tron, de la Atelier Tron, care promovează țesături și pânze din fibre naturale românești. Nu de alta, dar parfumul trebuie să ne încânte și nu să ne producă alergii, iar pielea e musai să fie acoperită doar cu fibre naturale, să respire.

Concluzia a venit de la Iulia Sima, editor Garbo.ro: “În ultimii ani am observat că există un trend de reîntoarcere la propria mitologie – o conectare la noi înșine. Când ne oferim momente frumoase și ne lăsăm pe mâna unor profesioniști, de fapt avem grijă de noi înșine. Asta transpare din tot ceea ce suntem. Femeile descoperă din ce în ce mai mult frumusețea lor ca stare de spirit, prin felul în care și-o oferă”.

Strop de bine, strop de tihnă, strop de tine

“STROP Concept e un loc în care, pentru o perioadă de timp, uiți de tot ceea ce este rutină. Suntem aici pentru a discuta cu fiecare persoană în parte, pentru a afla ce înseamnă pentru fiecare frumusetea, ce așteptări are în acest sens și ce dorește să rezolve în mod primordial. Ținem cont de nevoile pielii, diagnosticăm corect și tratăm fiecare problemă a pielii ce ne face mai puțin încrezători în noi. Dar în același timp, informăm și oferim sfaturi corecte pentru a putea găsi rutina cea mai potrivită și pentru acasă. Și reușim să facem asta doar cu ajutorul naturii și cu metode tradiționale de cosmetică și masaj. Am crezut întotdeauna în puritatea produselor organice. Ne îndreptăm către o nouă perioadă, un model mai simplu și diferit de cel al anilor trecuți, în care ne dorim să fim frumoase cu un minim de timp investit în machiaj și cu ingrediente sănătoase și pentru pielea noastră. Ne dorim o frumusete naturală și sănătoasă”, Andreea Emilian, fondator STROP Concept. 

Eu am testat deja tratamentul magic Careless Beauty (citiți AICI despre experiență) și sunt sigură că o să vă placă și vouă. Haideți să profităm de tot ce avem mai bun și mai frumos de la pământul în care ne-am născut. Elena Oancea, fondatoarea Careless Beauty n-a fost la lansarea STROP. Era o zi bună de cules șovârful. Lăsați plantele și florile românești să vă vindece și să vă răsfețe pielea și simțiurile! Mai multe detalii descoperiți pe paginile de Facebook STROP (AICI) și Careless Beauty (AICI). Frumusețea este simplă și, uneori, stă în sticluțe mici cu ulei de cătină!

Strop Concept

Fotografii: prin STROP Concept

Like it! Love it! Share now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *