Eleganță și frumusețe la pachet. “Choices” plus “Careless Beauty” egal “The Canvas – Infinite You”

Ștefania Bulboacă este chic executive Choices, atelier de creație vestimentară Custom Made. Ioana Adina Oancea este farmacist și estetician Careless Beauty by Elena Oancea, un brand românesc de cosmetice 100% naturale și o afacere prosperă de familie. Ștefania și Adina sunt prietene foarte bune și partenere într-un proiect frumos și inedit. Cele două și-au unit forțele, pasiunile și business-urile în proiectul The Canvas – Infinite You.

stefania si adinaȘtefania, fiul ei, și Adina la petrecerea The Canvas – Infinit You

Așa se face că, de un an de zile, Ștefania și Adina sunt gazde primitoare în showroom-ul lor din strada Viitorului 14, la parterul unei vile elegante din București. Aici, Adina are un cabinet de cosmetică și încă de la intrare miroase a lavandă, crini ori mușețel, semn că cineva este răsfățat cu un tratament facial. Ori “floricit” și fericit cum ar spune cel mai mic membru al familiei Careless BeautyCum treci de hol, în stânga, dai imediat cu ochii de biroul de creație al Ștefaniei și de raftul plin cu materiale fine și colorate, împăturite aproape perfect. Apoi, în camera primitoare printre umerașe cu rochii din cașmir și fuste asimetrice cu nasturi fistichii nu găsești doar reviste de modă, ci și albume de artă. Cât am stat la un ceai de plante, am povestit cu Ștefania despre vacanțe, stil de viață, modă, atelierele marca The Canvas, artă dar și despre Choices și echipa minunată pe care o coorodonează de cinci ani. Pe scurt, cam așa s-a desfășurat prima mea vizită în universul The Canvas – Infinite You.

sevalet

Șevaletul cu logo-ul și simbolurile pictate – The Canvas – Infinite You 

choices

Iar săptămâna trecută, m-am bucurat să mă număr printre invitații fetelor la petrecerea de un an The Canvas și lansarea unei noi colecții Choices, Powerful vulnerability. Am regăsit aceeași atmosferă caldă, mulți oameni frumoși și m-am bucurat să ascult sfaturile Elenei Oancea, fondatoarea Careless Beauty.

elena oancea

Elena Oancea (stânga), la petrecerea The Canvas – Infinite You

Doamna Oancea, mama Adinei, chimist și iubitoare de plante și flori, ne-a povestit despre elixirul vegetal cu efect regenerator al pielii, o emulsie concentrată în uleiuri eterice obținute printr-un procedeu original de extracție, care permite păstrarea nealterată a compușilor biologici activi și a aromelor originale din speciile de plante utilizate. Șticluțele minune se află și în cabinetul cosmetic al Adinei, la fel și cremele, măștile și loțiunile care-ți fac pielea să strălucească. Adina Oancea vă invită la răsfăț și tratamente cosmetice profesionale prin metode tradiționale în cabinetul ei din Viitorului 14. Mai multe detalii AICI.

Choices, alegeri cu stil

Noua colecție Choices, pentru toamnă-iarnă, a fost primită cu aplauze. Iar la scurt timp după defilarea manechinelor a mai urmat o defilare. Doamnele mai curajoase din public s-au schimbat și au reluat prezentarea într-un stil original. N-a fost nicio diferență iar rochiile li s-au potrivit de minune!

Materialele folosite sunt, au fost și vor fi trademark-ul Choices. Vârful lor de gamă îl reprezintă materialele din cașmir și alpaca de la branduri renumite din Italia: Loro Piana, Armani, Piacenza. Din colecțiile Choices nu lipsesc nici materialele Haute Couture din mătase naturală, de proveniență Franța și Italia. Ștefania o îmbracă și pe Anca Dumitrescu la fiecare ediție Chef on stilettos iar șorțul alb cu buline negru e deja marcă înregistrată a evenimentului chic.

Nu mai e mult până la Revelion, eu zic să mergeți la Choices, la showroom-ul The Canvas și să lăsați alegerea ținutei din noaptea de Anul Nou pe mâna Ștefaniei. Nu veți regreta! Detalii despre Choices găsiți AICI, pe site dar și AICI, pe contul de Facebook.

Careless Beauty by Elena Oancea, magie din natură

Careless Beauty by Elena Oancea s-a lansat în urmă cu 25 de ani și este singurul brand organic românesc cu brevet de invenție, obținut grație combinatiilor din plante cât și datorită conservării lor în mod natural. Produsele Careless Beauty au o concentrație de 80% fructe de catină, una dintre cele mai miraculoase plante românești. Vedeta gamei Careless Beauty by Elena Oancea este Crema cu efect regenerator, cicatrizant si antirid. Sunt 46 de specii de plante românești combinate în 5 game complete dedicate fiecărui tip de ten. Luna trecută, cosmeticele Careless Beauty s-au lansat și la Paris. Toate produsele se pot comanda de AICI iar pentru noutăți urmăriți pagina de Facebook, AICI. În final, vă invit la o plimbare prin grădina Careless Beauty urmărind clipul de mai jos.

Fotografiile aparțin The Canvas – Infinite You.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *