SHOPPING: De unde-ți iei cele mai faine sacoșe de bumbac

Sunt ieftine, eco, practice și, culmea, chic! Sacoșele de bumbac sunt ideale la plajă, în oraș, la sală, la job, la bibliotecă, în vizită, la supermarket, ori la piață. Banalul accesoriu poate oricând să înlocuiasă cu succes o geantă cu pretenții și să-i dea ținutei tale un aer boem. Mai ales vara. Verișoara mea care locuiește în Franța are o astfel de sacoșă cu clasa Alexandrei, fiica ei. Cei mici și-au făcut autoportretele, și-au scris numele sub ele și, apoi, acestea au ajuns imprimate pe sacoșe de bumbac. Mi-a plăcut mult ideea cadoului inedit pentru părinți la final de an școlar. Acestea fiind zise, iată o scurtă listă de shopping cu sacoșe de bumbac.

♥ Încep enumerarea cu o sacoșă de bumbac mai specială. Este vorba despre Sacoșa cu lucruri faine și fapte bune”, pe care o cumpărați de pe Bootik.ro și astfel ajutați la dezvoltarea Centrului Socio-medical Copăceni. Costă doar 9 lei!

sacosa bumbac

♥ În librăriile Cărturești e plin de sacoșe sympa. Așa că mai mult ca sigur o să găsiți un model pe gustul vostru. Fie cu pisici negre, unicorni, biciclete, sau mesaje cool. Uite câteva exemple: “N-au intrat zilele în sac”, “Cireșica are mere, Cireșel vine și cere”, “Sac fără fund”, “It’s what’s inside that counts”, “Hot stuff”, “Book Bag”, etc. Prețurile sunt între 19 și 64 de lei. Cele de la Penguin Books sunt mai scumpe, dar au denumiri de cărți celebre și sunt colorate.

sacosa bumbac

♥ E plin de sacoșe cu pisici și la Catryoshka.ro, după cum spune și numele inspirat! La fel e și mesajul “9 lives”, nu-i așa? Prețul este 30 lei pentru o bucată și le comandați de AICI.

sacosa bumbac

♥ La o scurtă călătorie pe Google, cu ochii după poze cu sacoșe de bumbac, am descoperit pe Coolori.ro modele foarte faine. Mi-au plăcut mesajele “Cumpărături și alte chestii”, “I’m not a plastic bag!” și No emotional baggage”. Iar pentru zilele în care nu prea vă plac oamenii (Ups!) există varianta cu unicorn și “Ew, people!”. Preț: 36,90 lei. Le vedeți AICI pe toate.

sacosa bumbac

♥ Dacă vă întrebați cumva unde ați putea găsi o sacoșă de bumbac pentru o tipă faină, să știți că se întâmplă să fie una pe FunkyFain.ro și are prețul de 30 lei. În descriere ni se sugerează să umplem plasa cu cărți în zilele frumoase. Vă propun să facem fix așa!

sacosa bumbac

♥ Cine avea impresia că Madam Mitza face doar șosete, greșeste. Doamna Mitza face și sacoșe, pe care bifează liste importante: cărți, cafea, călătorii, film și… șosete. Preț: 30 lei. NB. Să știți că puteți să comandați sacoșa plină cu zeci de perechi de șosete colorate. Pe mine m-ar încânta un astfel de cadou. 
sacosa bumbac

♥ Zilele trecute, chef-ii de la celebrul Ottolenghi londonez au lansat o sacoșă pentru shopping, piață și picnicuri. E 100% din bumbac organic și costă 12 lire. Dacă intrați pe site, comandați și o carte de bucate marca Ottolenghi. Simple e noutatea. Miam-miam! sacosa bumbac

♥ De la Londra, haideți acum și într-o scurtă vizită în elegantul Paris. Francezii sunt creativi și nu duc lipsă de sacoșe chic cu mesaje numai bune de purtat. Mi-au plăcut sardinele, balenele, scena de plajă de mai jos și descrierea accesoriului – “pentru plajă, cumpărături, piață, sport, sau pentru o noapte…”

sacosa bumbac

Spor la cumpărături s-aveți!

Fotografii: de la magazinele enumerate în articol

Share the shopping list!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *