SHOPPING: De unde-ți cumperi cel mai frumos urson pentru iarnă

urson

Mai țineți voi minte cât de drăgălaș era ursonul în copilărie? Ei bine, de câteva sezoane bune, teddy bear coat e din nou la modă. Ba chiar aș putea spune că haina lui Moș Martin a luat cu asalt și Instagram-ul, nu doar moda străzii din marile capitale. Sunt mii de fotografii cool, urmate de hashtag-urile #teddybearcoat ori #teddyjacket.

Plușat, pufos și călduros, ursonul se regăsește și în foarte multe colecții toamnă iarnă 2018-2019. Eu îl ador! Îmi amintește de ursonul meu maron pe care-l purtam la grădiniță și de care eram tare mândră. ♥ 🐻 Așa că îmi doresc neapărat unul lady like, nou și frumos! Dacă și voi sunteți în căutarea ursonului perfect pentru iarnă, am zis să fiu de ajutor și să vă spun și vouă ce-am descoperit. Nu de alta, dar duminică seara am colindat magazinele on-line vreo două ore. Ups!

urson

🐻 Așa arată ursonul Mansur Gavriel. Priviți-l, e absolut superb, iar singurul lucru care mă împiedică să nu-l comand fix acum este prețul uriaș. 2.700 euro! În speranța că voi câștiga la loto, las aici link-ul spre shop-ul online.

urson

🐻 Până dă norocul peste mine, am căutat variante de urson care să nu-mi ruineze bugetul. Cuvântul cheie genuine shearling coat m-a dus însă la Max Mara. E drept că prețul e la jumătate față de Mansur, însă tot scump este – 6.200 lei. Dar ce frumooos! La fel de faină e și povestea. Teddy Bear Coat de la Max Mara e celebră. Prima oara a apărut prin anii ’80 și era făcută chiar din plușul rămas de la jucării. În 2018, hainele sunt fabricate din păr de cămilă și mătase. Minunățiile sunt aici!

🐻 În noua colecție Limited Edition Massimo Dutti găsim și un cojoc Mouton super-călduros cu două fețe – una-i ca de urs. Preț: 4.599 lei. Clic aici pentru mai multe detalii.

🐻 Acesta e momentul când am început să mă uit și spre fake. Deh, până la urmă, urson să fie! Am descoperit că oferta e generoasă și pentru toate buzunarele. Mi-a plăcut tare mult jacheta de la TopShop. O găsiți aici și costă 69 lire.

urson

♥ 🐻 Chiar dacă materialul e fake, prețul e cât se poate de real: 425 lire pentru un urson alb cu inimi negre. Modelul Shrimps e foarte fain și nu-i nici unicul, pe site-ul lor e plin de comori! Îl comandați de aici.

urson

♥ 🐻 Faci o afacere mai bună dacă intri pe Asos. Ursonul roz cu inimi mari roșii costă 69 lire, iar cel lung și maron Teddy Bear e 110 euro. Detalii aici.

🐻  Când citești prețul – 1.142 euro – și te uiți la modelul șic-șah, n-ai zice că ursonul Marco De Vicenzo este faux fur coat. De vă tentează, îl comandați rapid la voi în garderobă de aici.

urson

🐻 Și STAND Official face haine de pluș cool la prețuri avantajose. Așa că nu mă mir că pe net-a-porter sunt out of stock încă de la debutul toamnei. Întreaga colecție de coocon coats e aici și vă recomand să dați clic. Eu le-aș cam vrea pe toate: unul roz, unul galben și încă unul animal-print. Bine, fie, vreau și roșu pentru Crăciun! Ho!Ho!Ho!

🐻 Cei de la Zara România i-au zis ursonului palton cu efect de blană. Din ce văd eu în poză, aș zice că e bej, pe site scrie roz. Prețul e însă clar: 449 lei! Așadar, nici 100 euro!

urson

🐻  Ieftin și drăguț este și ursonul de la Mango. Costă 299 lei, are glugă și îl găsiți aici în două variante de culori – gri și albastru.

urson

Spor la cumpărături!

Fotografii: site-urile brand-urilor enumerate

Share now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *