SHOPPING: Șosete haioase și colorate care aduc fericirea

Am mai scris/spus deja că prietena mea Irina iubește șosetele. Și, cumva, de la ea m-am molipsit și eu. Sunt mult mai atentă când le cumpăr, le studiez, le zâmbesc și mă gândesc la ce spune Irina – șosetele sunt făcute să-ți aducă fericirea. Citiți povestea ei AICI, pe FunkyMumky. Știu sigur că și voi iubiți șosetele, așa că, acestea fiind zise vă invit să consultați o listă de shopping. E pentru toată lumea!

♥ La Madam Mitza au tot felul de modele. Inclusiv cu porci roz, că tot vine sezonul. Descoperiți mai multe pe site, de unde le puteți și comanda. Preț: 25 lei. Iar dacă nu mă înșel, le-am văzut de cumpărat și la Cooperativa frufru.

sosete porc

♥ Dacă-i despre fericire, clar e vorba și despre Happy Socks. La noi le găsiți în magazinele Collective (pe site nu le au încă) și Peek and Cloppenburg. Dar și la ZOOT.ro și pe Fashion Days. Sau, direct, pe Happysocks.com, unde aveți toate colecțiile.

happy socks

♥ Au francezii de la Bonne Moison niște șosete geniale. Eu i-am descoperit pe Instagram și m-am minunat ce reușesc să facă dintr-o amărâtă de pereche de chaussette. Artă, dom’le, nu altceva! Să-i urmăriți și pe Instagram, AICI. O să vă placă!

bonne maison

♥ După ce trece vara, din raiul costumelor de baie, Calzedonia se transformă în regatul șosetelor mișto și dresurilor sexy. Deși am fost tentată să pun o fotografie cu Julia Roberts în dres cu buline, revin la subiect. Poate vă plac șosetele fantezie, cu slipici, aurii, sau cele de sărbătoare, ornate cu fundițe. La Calzedonia le găsiți pe toate. Au magazine în mai toate mall-urile și unul în Piața Romană.

calzedonia

♥ Șosete mișto pentru oameni cool, 100% românești, am descoperit, curând, la The Happy Toe. Costă 35 de lei perechea și sunt foarte colorate.

♥ Era să uit să trec în listă tocmai șosetele de la Falke, de care, culmea, am în picioare chiar acum, în timp ce scriu. Sunt modelul clasic Burlington, în carouri. Le găsiți și comandați de AICI.

falke

♥ Într-un top 10 cele mai bune șosete pentru bărbați, realizat de cei de la The Independent, ciorapii de la Massimo Dutti sunt pe locul doi. Și mie îmi plac. Au modele faine și calitatea e foarte bună. Le vedeți pe toate AICI. Poză n-am găsit.

♥ Chiar dacă n-aș fi citit că e în topul șosetelor la britanici, adăugam cu siguranță și Paul Smith. Știam că designerul are un cult pentru șosete și că sunt foarte cool. Și, apropo, sunt made in England!

paul smith

♥ Dacă vreți să fiți zen e musai să puratați șosete de la Blue Q. Mesajele sunt un pic deșănțate, dar fac tare bine la stima de sine. Eu mi-aș comanda o duzină cu “It s a beautiful day don’t fuck it up”, “Mother Fucking Girl Power” și “Carpe the fuck out of this diem”.

♥ Și încă ceva, pare-se că șosetele au un limbaj propriu și spun multe despre cel care le poartă. Dacă sunteți curioși cine în afară de un Casanova ar mai purta ciorapi roșii, citiți AICI, în Evening Standard.

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Do you love socks? Share, don’t be shy!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *