Made in RO #14 – 110 designeri și 1001 povești, în weekend, la Impact HUB

Vine, vine Design-Crăciunul! Sâmbătă și duminică se întâmplă cea mai mare ediție #MadeInRO de până acum. 110 designeri români vă așteaptă cu o grămadă de produse cool, surprize și muuulte povești. Pe unele, în calitate de editor colaborator, le-am consemnat, în avanpremiera târgului, chiar eu pe Designist.ro, într-o serie de interviuri și reportaje cu oameni talentați, care-și cresc micile business-uri cu drag și pasiune. S-au adunat câteva și le descoperiți aici, în secțiunea Made in RO. ❤️

La târg vor fi multe branduri noi (nu mai puțin de 40 de antreprenori creativi cu care nu v-ați mai întâlnit până acum la Made in RO),  din toată țara (București, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, Bacău, Sibiu, Arad, Craiova, Constanța, Miercurea Ciuc, Pitești etc.) și colecții prezentate în premieră, care vă așteaptă să le descoperiți și să faceți cunoștință direct cu autorii lor. De exemplu, cu Lia Pfeiffer, creatoarea vulpiței șirete care, priviți în fotografie, chiar ajunge la struguri! ❤️

Secțiunile cu care v-ați obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, design textil, decorațiuni etc. #CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a accesoriilor fashion. #CartierulFood demonstrează că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules! Uite, de exemplu, Ciocolata lu’ Răzvan despre care am povestit într-un story apetisant pe Designist.ro.

ROOM 2.0 – Crowdfunding Room by Startarium continuă și la Made in RO #14. Poiectul își propune să aducă în atenția publicului unele dintre cele mai active și inovatoare business-uri românești din zona designului și a creativității. ROOM 2.0 devine Crowdfunding Room și prezintă 10 proiecte care vin direct din “Orașul Antreprenorilor”, adică din cadrul Startarium, cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum. Construită pe trei piloni – învățare, testare și finanțare, platforma Startarium sărbătorește toamna aceasta trei ani de la lansare. Zece proiecte creative din diverse domenii au nevoie de validarea și susținerea voastră, pentru a-și optimiza drumul de la idee și prototip la business. Veți avea ocazia să faceți cunoștință cu ele, cu inițiatorii lor, să schimbați idei, să oferiți feedback și să participați la procesul de finanțare. Cei ce își doresc să participe la procesul de finanțare, pot susține campaniile active pe https://www.startarium.ro/crowdfunding/sustine/.

Firește, de la Made in RO #14 nu lipsesc nici Cool Workshops for Kids – 6 ateliere creative pentru cei mici, cât timp cei mai mari fac shopping în tihnă sau povestesc despre design românesc la Cafeneaua pop-up Made in RO, acum sub o nouă semnătură – MAIDAN, o companie funky de catering, care pune accentul pe autenticitatea gustului, aplicând principii simple și directe în interacțiunea cu mâncarea și oamenii.

Așadar, pentru 1001 motive și tot atâtea povești ne vedem la Made in RO! Evenimentul-concentrat fin de design se întâmplă într-una dintre cele mai vibrante zone creative ale Bucureștiului, cartierul Timpuri Noi. Made in RO #14 are loc tot la Impact Hub, pe Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1. Sâmbătă și duminică, pe 23 și 24 noiembrie, de la ora 11 la 20.00. Biletul de intrare este 10 lei, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Fotografii: prin Designist.ro

Share it! Love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *