ZiP UP & GO: 6 cadouri cool din sutele posibile pentru pasionații de călătorii

„Oana, fă-ți bagajele!” Nu o să las cifrele alarmante să mă oprească din visat. Asta nu e interzis, ba dimpotrivă, e chiar recomandat. Vă invit să deschideți azi o listă cu locurile pe care vreți să le vizitați când s-o termina pandemia și nebunia. Chiar de-om fi nevoiți să ne luăm cu toții rulote și să stăm la cort, solitari, în vârf de munte ca să păstrăm distanța, sunt sigură că nu ne vom opri din călătorit și explorat niciodată. Ne adaptăm. Și ce credeți, eu mi-am făcut deja o listă de shopping la care am adăugat și destinațiile.

ZiP UP & GO!

Încep cu borseta care m-a inspirat să scriu aceast articol cu recomandări de smart shopping. Accesoriul petit, la modă deja de câteva sezoane, se potrivește de minune ținutelor urbane, relaxate, de weekend. Încă avem voie să ieșim în oraș să ne luăm un tea sau o cafea bună #ToGo, așa că s-o facem cu stil. Găsiți mai multe modele, cu prețuri sub 100 lei, aici.

Tot pentru plimbările scurte prin oraș e recomandat și rucsacul. La o adică e bun și când vrei să-ți cumperi provizii de la Mega pentru mai multe zile de izolare și seriale. Haha! Simple, duble, mini, ergonomice – găsiți tot ce poftiți și cu super-reduceri la ZiP UP. Click aici!

Există borsete și rucsacuri cool și pentru bărbații mișto. Firește. Iar prețurile sunt pentru toate buzunarele de fete îndrăgostite și dornice să le pună sub brad iubiților un cadou sympa și util. Click, ZiP UP & GO!

Și să știți că nici cu următoarea propunere nu ne îndepărtăm de casă. Rămânem în oraș. Iar dacă tot purtăm cu toții mască, măcar o sacoșă colorată și eco să ne mai scoată din anonimat. Au 40% reducere și sunt perfecte de cadou, alături de promisiunea și speranța că vara care vine o veți umple de nisip, la mare. Aici le vedeți pe toate.

Ei bine, abia acest troler „urlă” a city break și vacanță pariziană, numai cu Joe Le Taxi și madeleines de la Ritz în cap. E de la renumitul brand BG Berlin. Varianta big size pentru vacanța aia mare de după pandemie e aici.

Închei cum am început, pe un ton optimist – aveți grijă de voi și nu uitați să vă faceți constant plinul cu dorințe, bucurii și călătorii. Vine Crăciunul! Pentru trolerul din fotografie click aici. A mai rămas unul mic, un S ideal pentru escapade de weekend. Și câte destinații faine nu sunt!

Fotografii: prin ZiP UP

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *