Zalando știe ce-și doresc românii: sneakerși, geci, blugi și tricouri

Streetwear, premium și îmbrăcăminte pentru copii sunt categoriile / raioanele online Zalando, de unde au cumpărat cel mai des românii. Zalando, una dintre cele mai importante platforme online europene de fashion și lifestyle, cu peste 51 de milioane de clienți în 25 de țări, tocmai a împlinit un an de când inspiră și iubitorii de fashion din România și, cu această ocazie, ne-au oferit mai multe detalii despre preferințele românilor în materie de shopping online. Sunt foarte interesante detaliile și corespund cu moda străzii.

Femeile au cumpărat cel mai des sneakerși, geci de iarnă și tricouri de la Nike, Bershka și Guess. Iar bărbații au ales geci, sneakerși și blugi de la Nike, Jordan și Pier One, unul dintre brandurile proprii Zalando. În categoria accesoriilor, rucsacurile, căciulile și mănușile au fost foarte căutate anul trecut. Brandurile premium precum Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein și Karl Lagerfeld sunt, de asemenea, cerute de români și printre cele mai bine vândute. E important să aflați că, anul trecut, Zalando a adăugat în portofoliu și brandul local Ioana Ciolacu, designer recunoscut pentru creațiile unice și calitatea produselor.

Citiți și: Goinfashion33: Și designerii spun câteodată „eu nu știu cu ce să mă îmbrac”. Însă nimeni nu-i crede! Mărturisește Ioana Ciolacu.

Foarte apreciate în România, pe Zalando, sunt și produsele pentru copii. Iar Nike Sportswear, Jordan și Next se află în top trei branduri pentru această categorie. Să nu uităm selecția de branduri disponibilă exclusiv pe Zalando, printre care se numără Vivienne Westwood și Next. Zalando e singura platformă de e-commerce pe care sunt disponibile cele două mărci.

Shop now, party later

Poți să probezi blugi online? Da, pe Zalando!

Recent, Zalando a lansat un proiect pilot care vă oferă experiența unei cabine de probă virtuale, ca să găsiți mai ușor mărimea potrivită. Cu ajutorul acestei cabine de probă virtuale, puteți crea un avatar 3D pornind de la caracteristici precum înălțimea, greutatea și genul. Avatarul creat e util pentru o gamă selectată de blugi – una dintre cele mai dificile categorii în ceea ce privește găsirea mărimii potrivite, din cauza lipsei mărimilor standard. Astfel, vedea diferite mărimi de la diverse branduri, cu ajutorul unei reprezentări grafice care indică zonele în care hainele sunt strâmte sau largi. Și e doar un prim pas, Zalando urmează să lanseze o aplicație pentru determinarea mărimilor, ca să fie și mai ușor să-ți găsești hainele potrivite, mai scrie în comunicatul de presă. Trimit două fotografii și clienții primesc sfaturi despre mărimea articolelor bazate pe măsurile lor.

Fondată la Berlin în 2008, compania care deține Zalando oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty, la peste 51 de milioane de clienți din 25 de țări, inclusiv România. Selecția de branduri internaționale include atât nume cunoscute la nivel global, cât și mărci locale.

Fotografii: prin Conan PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *