Weekend #allNatural, cu dichis, la Made in RO

Ediția cu numărul 11 a evenimentului Made in RO – Târg ales de design, creat de platforma editorială Designist.ro, se întâmplă pe 12 și 13 mai, la Impact Hub, în noua zonă creativă a Bucureștiului – lângă intersecția Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

Made in RO

Afișul evenimentului spune povestea lămpilor LIGHTPLAY, create de arhitecta Adina Rusu, care a pregătit pentru această ediție a târgului Made in RO un proiect special: lămpi din hârtie cu o grafică #allNatural.

Good design is natural! este mantra Made in RO #allNatural, așa că o să găsiți la târg materiale și resurse naturale transpuse în designul contemporan, dar și colecții noi semnate de designeri români: design de produs, accesorii home & deco, mobilier, ceramică, fashion, bijuterie, ilustrație, botanical design etc.

“Cum te simți când atingi un obiect din lână sau mătase, când dormi într-un așternut din bumbac sau îți bei cafeaua dintr-o ceașcă de ceramică, turnată dintr-un ibric din cupru bătut care se odihnește pe o masă de lemn masiv? Ori când alegi să fii eco și cumperi o lampă din carton reciclat? La Made in RO #allNatural vei descoperi toate aceste senzații de bine, cu design inclus”, Elis Popescu, fondatoarea proiectului.

Made in RO

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 6 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

În cafeneaua pop-up Made in RO, FRUFRU, brandul românesc de mâncare sănătoasă care ne face să ne simțim în formă, ne acompaniază tot #allNatural, iar Origo ne va încânta cu amestecuri alese de cafea, așa cum o face deja de cinci ediții.

Vor expune: Abru, Alexandra Nacu, Alexandra Radu, Atelier437, Atelier RSVD, Atelier Tron, Atelierul de Porțelan, Atipic, Beatrixcolor, Bizar Concept, Brândușa Ungurașu, Christine on the Clouds, Contemporia, Corina Mardari, Cork Boutique, Cristina Masnitz, Deco-Box, Deep Design Concept, DiDo, Efemere, Folded & Co., Foldo, GiJewellery, GloryBox, Greenarium, Halfdrop, Happy Friday, I Wood Be, Între Rame, Iutta, Lamurra, Lehel Jewelry, Lemnia, Lightplay, Maison Ilia, Mătase și Lână, Melloncollie Ceramics, Mihaela Crețescu, Mimush, Modatelier, Noah, Papilio, Revival of Wigs, SNOB, Terra Dacia, Transilvania Glass, Twigs and Bark, Una ca Luna, Urban Woods, Wabi Sabi și alții.

Când: 12 și 13 mai (orele 11.00 – 20.00)

Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
Facebook event: aici

Bilet intrare: 10 lei

Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro. La o parte dintre ele am contribuit și eu! 🙂

Parteneri media: Radio Guerrilla, Republica, Igloo, IQads, SMARK, The Institute, Zeppelin, Glamour, LIFE.ro, Bookaholic.ro, UrbanKid.ro, Cooperativa Urbană, modernism.ro, Catchy, SUB25.

Ne vedem la Made in RO #allNatural!

Fotografii: prin Designist.ro

Share is a natural feeling!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *