Unu, doi, trei, faci sport – online – cât vrei!

La vremuri noi, când îți lipsesc clasele de pilates, body-balance și yoga, vrei – nu vrei, te adaptezi și dai PLAY live-urilor din studiourile de yoga, ori din casele antrenorilor care nu au abandonat “lupta” și te invită să faci sport din căldura propriul living împreună cu ei. Recunosc – am cedat cu greu invitațiilor în sălile virtuale și m-am mobilizat și mai greu, însă, într-un final, m-am apucat să fac sport acasă.

💪 Am ales clasele unde nu ai nevoie de accesorii, ori folosești unele pe care le gășești în debara – o coadă de mop, un prosop, sticle cu apă, etc. Exercițiile nu sunt doar fizice, ci și de voință ca să nu care cumva să abandonezi fix la mijlocul antrenamentului. 😃

💪 Dacă nu merge Mahomed la munte, uite că vine muntele la Mahomed. Cam așa și cu vizita mea la Karuna Studio, pe care am tot amânat-o luni bune. Vreau musai să încerc o clasă de pilates reformer și-acum, în autoizolare, am ajuns să mă bucur de clasele lor transmise live pe pagina de Facebook. Așa că, luni am transpirat la o clasă de Barre, cu dureroase și eficiente exerciții de balet, iar miercuri am consumat calorii la Abs & Butt cu Ovidiu Atanasiu. Cei de la Karuna Studiu s-au mișcat foarte repede – cred că au fost printre primii care au lansat orele online și au venit constant cu noi provocări, în funcție de feedback-ul pe care l-au primit. Acum au un program intens pentru toată săptămâna – pilates, yoga, circuite, etc. Dimineața de la 9 și seara de la 18.00. Ba chiar au lansat și un challenge și vor să țină o clasă de yoga cu 1000 de participanți online – duminică 5 aprilie! Dacă vreți să aflați mai multe, intrați cu încredere aici, pe pagina lor de Facebook și abonați-vă la newsletter. Clasele sunt free, însă vă încurajez să faceți o donație. Dar din dar! ❤️

💪 Cum tot am pomenit de balet și dacă vă apucă cheful de sport când antrenorii și-au încheiat sesiunile live, intrați pe YouTube și dezmorțiți-vă cu Sweaty Betty Ballett. Am aflat despre workout dintr-un instastory, de la DOER Sonia Argint Ionescu. Eu n-am rezistat mai mult de 25 de minute din antrenament, dar poate voi sunteți mai în formă. Îl găsiți aiciArabesque pliée, ole! Chiar la fereastra ta.

💪 Yoga plus lot of fun pentru mari și mici se întâmplă live și pe pagina de Instagram Power Yoga România. V-am povestit despre ei aici, iar dacă nu ați avut încă ocazia să-i cunoașteți o puteți face acum. Click aici și s-aveți spor la asane și meditație! Începeți diminețile zen cu Free Meditation Instagram Live și Adrian Gheorghiu.

💪 Nici antrenoarele de la Hot Yoga România n-au luat pauză de la mișcare. Găsiți tot ce fac aici, pe pagina lor de Facebook. Pe lângă Bikram Yoga, aveți la dispoziție și clipuri cu tips & tricks ca să vă iasă posturile ca la carte.

💪 Pentru iubitorii de cardio, Carmen Brumă a filmat câteva circuite “de carantină” amuzante și eficiente. Sora mea Irina, care are mult mai multă determinare, a urmat cândva un program cap coadă semnat de Carmen Brumă – sport acasă și meniu stabilit, și a avut rezultate foarte bune. Așadar, supersilueta chiar se întâmplă dacă există disciplină! Aici găsiți un “antrenament de pandemie cu… cearșaful”.

💪 N-am ajuns eu (încă) să fac Yoga Frumoasă deasupra Brașovului, cum cu invidie admiram în fotografii, dar a venit Oana Manole la mine cu hata pentru echilibru. Live Streaming-ul claselor de yoga poate fi accesat aici.

💪 Și instructoarea Cornelia Condeescu ne invită să facem sport în această perioadă de #WorkoutFromHome. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina ei de Facebook, aici, să lăsați un comentariu, iar ea vă va contacta pentru detalii. Clasele se transmit prin aplicația Zoom. Pilates Killer și Yoga hip & lumber sună foarte tentant!

Acestea fiind zise, vă las cu îndemnul pe care l-am auzit de la Ovidiu Atanasiu, “hai, la cât mai multe sprint-uri, să deranjați un pic vecinii”! #WorkoutFromHome. 💪

Fotografii: Unsplash

Share it & workout NOW! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *