SHOPPING: Saltele cu Pluto și crabi. În vara lui 2018, personajele Disney intră la apă!

saltea gonflabila

Dacă am scris despre saltelele unicorn și colacii flamingoisteria verii trecute, am zis să vă țin la curent cu noutățiile din sezonul 2018. Așadar, vara aceasta se poartă Little Mermaid Pool Party Collection. Căluți de mare, sirene, crabi – chiar cunoscutul domn Sebastian roșu’ ca focul, calcanul Flounder – din desenele animate Ariel, ori, din alte colecții, însuși Pluto din plastic în mărime naturală ori mademoiselle Minnie Mouse.

☺ Simpaticul Flounder, pe care îl vedeți în fotografia de mai jos, costă vreo 55 de dolari pe site-ul SHOP Disney. Dacă vă face cu ochiul, îl comandați de AICI.

saltea gonflabila

☺ Personaje de poveste descoperiți și pe eBay. O saltea cu Spiderman costă vreo 8 dolari. Mult mai scumpă este varianta cu Minnie Mouse, 59 de dolari. Dacă sunteți interesați, le găsiți AICI.

☺ Iar la eMag am găsit un model și mai amuzant. O saltea de apă în formă de pungă de chipsuri. E uriașă! 178 cm lungime și 140 cm lățime! O vedeți cu zoom, AICI. E redusă și costă aproape 200 lei.

☺ Să nu vă imaginați că australienii de la Sunnylife – vinovații de invazia ubicornilor gonflabili – au stat degeaba astă iarnă. Nicidecum. Dacă vizitați magazinul lor online o să descoperiți o grămadă de noutăți. Bunăoară, uitați de felia de pepene de anul trecut, Pool Ring Cherry arată mult mai bine la piscină! Nu-i așa? O vedeți în toată splendoarea AICI.

colac

☺ Totuși, unicornii nu au dispărut din peisaj nici vara aceasta. S-au reinventat! Au un suport special pentru paharele de coctail. E foarte util pentru pasionații de petreceri la piscină în zilele lungi de vară. Iar dacă vreți un model și mai aproape de mare, Disney vă propune să încercați un căluț roz.

calut de mare

Aceste fiind zise, vă doresc o vară jucăușă!

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Share is cherry and is fun! Fun, fun, fun!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *