SHOPPING: Pijamale de vis – de zi și de noapte!

pijama to go

Grație trendului efortless chic, pijamalele nu se mai poartă doar în dormitor, ci și ziua, pe stradă, ori la petreceri, în amurg. Pajama to go! Așa că cine are curaj poate sări din pat direct la cafeneaua din colț. Nu râdeți, scenariul e chiar posibil, mai ales în weekend. De ce nu? Mai rămâne să v-alegeți o pereche de pijamale de vis, neapărat din mătase. Însă, din păcate, în România nu există un mare magazin cu un raion dedicat numai și numai lenjeriei intime, cum a văzut demult Parisul sau Londra. Iar shopping-ul on-line nu e cea mai fericită alegere în acest caz, când vrei musai să simți textura materialului. Dacă aș avea un buget generos, eu aș risca. Iată propunerile.

♥ Magazinul on-line the-sleeper.com vinde cele mai frumoase pijamale, halate și rochii de noapte din lume. V-am mai povestit despre ele, într-o postare pe Facebook, după ce le-am descoperit pe Instagram. Vă spuneam că se pot personaliza cu monogramă, că au inclusiv colecții pentru copii și bărbați. După ce admirați hainele, să dați un clic și în secțiunea Blog. Sunt niște chestionare simpatice despre vise, visuri și ritualuri de dimineață.

pijamale matase

♥ Despre OLIVIA VON HALLE am aflat din chestionarul Goinfashion33 cu Alexandra Blaga. Apoi le-am tot văzut pe net-a-porter.com și Instagram. Colecțiile de pijamale din mătase sunt absolut superbe. Costă o avere, dar imprimeurile, culorile și texturile fac toți banii. Dacă ajungeți la Londra să le vizitați musai magazinul. Adresa – 190 Pavilion Road, Sloane Square.

pijamale matase

♥ Asceno London e raiul lenjeriei și costumelor de baie. Pijamalele minunate sunt 150 de lire, în varianta cu pantaloni scurți și maiou, 125, iar o rochie-halat lungă, din mătase, sare de 500 de lire. Toate pijamalele au măști de dormit asortate. Vă puteți delecta, înainte de somn, cu o vizită în magazinul lor virtual AICI.

pijamale

♥ “Solstițiu de iarnă” așa e botezată o pijama roșie din mătase de la brandul românesc ID Sarrieri. Preț: 1.650 lei. Puteți deja să-i scrieți lui Moș Crăciun, ori să-i trimiteți direct link-ul magazinului on-line.

pijamale id sarrieri

COS este un al brand care vinde pijamale clasice foarte faine și la prețuri mult mai accesibile, între 300 și 600 lei. Am văzut deja în magazine o pereche din bumbac fin și imprimate cu dungi subțiri. Modelul din fotografie este dintr-o colecție mai veche.

pijama

♥ În căutarea pijamalelor de vis, mergeți cu încredere și la ZARA Home. Găsiți mereu un model de cămașă de noapte, un halat, sau o pijama dintr-un material de bună calitate și de care să vă îndrăgostiți pe loc.

zara

Care sunt pijamalele vostre preferate? Somn ușor!

Citiți și:

SHOPPING: Parfumul pentru lenjeria de pat 

Fotografii: prin brand-urile enumerate (paginile de Facebook)

Share is good! Do good everyday and night!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *