SHOPPING: Pălării de vară Made in RO

Madalina Vlad

Prietena mea Irina, pe care o citiți/descoperiți la “locul ei de joacă” Funkymumky, iubește pălăriile. Așa că m-am gândit să o ajut sau mai mult să o încurc (decizii, decizii!) cu o listă de shopping. ♥ Azi mai e și nunta regală la castelul Windsor, deci încă un motiv de căutat pălării. Dincolo de rochia miresei Meghan Markel, o să admirăm, firește, și spectacolul pălăriilor. Nu-i ușor să fii inviată la nunta anului, iar doamnele au o misiune grea în alegerea accesoriului chic! Acestea fiind zise, dacă vreți să vă cumpărați o pălărie de vacanță, iată câteva sugestii made in Romania.

♥ O să încep enumerarea cu Gabriela Dumitran. Nu de alta, dar visez de câteva veri la o pălărie din paie și bandă lată pe care stă inscripționat Rosé. Ah, riviera! Mai multe detalii și pălării AICI, pe contul de Instagram al Gabrielei Dumitran.

Gabriela Dumitran

♥ Cu siguranță, mulți dintre voi ați făcut deja cunoștință cu fandacsiile Cosminei Nicolescu. Iar colecția pălăriilor ei de paie e tot mai bogată de la o vară la alta. Intrați pe site-ul Fandacsia, AICI, și vă convingeți.

Fandacsia

♥ Din colecțiile Kristinei Dragomir am ales Pink Heart Boater. E foarte jucăușă! Fotografia e din Revista Unica. Vedeți accesoriul în toată spendoarea AICI, de unde îl puteți și comanda. Există și în varianta alb-porțelan, dar să știți că în colecție sunt și multe inimi roșii. Ouhlala! ♥ ♥ ♥ ♥

kristina dragomir

♥ Cum tot sunt bujorii în floare în această perioadă, să știți că la Mădălina Vlad îi găsiți pe pălării. O minunăție! Mai multe detalii AICI, pe pagina de Facebook. N.B. Pălăriile din prima fotografie (deschiderea articolului) sunt, de asemenea, Mădălina Vlad.

Madalina Vlad

♥ Și la Miss Hat am descoperit o sumedenie de pălării simpatice. Dar ca să rămânem tot la flori, am ales din cele câteva colecții o pălărie croșetată, model unicat. O admirați și comandați de AICI.

Miss Hat

♥ În final, cu gândul la nunta de la Windsor și la Prințul Harry ♥, îmi permit o extravaganță. Iar la NITA SAO ai de unde alege – Statement hats & more. Ana Istodorescu iubește mult culorile. Categoric!

Nita Sao

♥ Am revenit cu un update. Recent, într-o “plimbare” pe Instagram, am descoperit un pictorial genial cu pălării de la un alt brand românesc fain – Hats-Bazaar. Au multe modele și un site sympa www.hatsbazaar.com.

hat bazaar

♥ Din scurta mea documentare, am aflat că la Sebeș și Arad încă se mai fac pălării de foarte bună calitate. Însă, din păcate, am găsit un singur shop-online și arăta cam dubios și nesecurizat ca să-l pun în lista de shopping.

Fotografii: prin brandurile enumerate (paginile de Facebook) 

Partager! Merci & chapeau bas! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *