SHOPPING: Consumați modă cu fructe și legume!

D&G market

Sigur știți ori bine ar fi chiar să aplicați îndemnul “Consumați cinci fructe și legume pe zi”. Culmea, sfatul nutriționiștilor se respectă și în modă. L-am citit în mai multe reviste franțuzești și-mi place ideea de “fashion vitaminizat”. Mai ales că, acum vreo câteva veri, am prins și eu gustul și-am decupat fructele de pe o față de masă de-a mamei și, apoi, le-am cusut pe o rochie. Plus că mi-am cumpărat și nasturi asortați, cu portocale și cireșe, de la o mercerie din Obor. Rochia nu o mai am, dar a rămas în pozele minunate de la Paris. În 2017, imprimeul cu pepene e în vogă. Urmează ananasul, bananele, lămâile și, mai nou, avocado. Iar dacă vorbim de hair&make-up, se poartă părul de culoarea piersicii și machiajul în stilul pepene roșu! Ambele sunt la mare căutare pe Instagram: clic pe #peachhair și clic pe #watermelonmakeup, să vedeți despre ce e vorba. Iar la Fashion Week London prezentarea celebrei Charlotte Olympia  – pentru primăvară-vară 2017 – a avut în centrul atenției tot fructele. Manechinele au defilat costumate în pepene, struguri, banane, ananas și căpșună. Show-ul a inclus și un moment de dans cu banane uriașe. Vedeți AICI fotografii cu întreaga colecția minunată de genți și pantofi și, la sfârșit, clipul cu defilarea. Așadar, pentru ultima lună de vară vă propun să purtați fructe. Pentru amatoare am făcut și o listă de shopping. A se citi musai la o gustare cu zmeură, mere văratice, pere zemoase și orice fructe de sezon poftiți!

♥ O salopetă cu lămâi chic-fresh-chic. Accesorizată corespunzător poate fi purtată ziua, dar și seara. Am dat de ea la H&M și e deja redusă. 27,90 lei. Clic AICI pentru mai multe detalii.

salopeta fructe

 

♥ Cu ochii după tricoul cu măr roșu ca-n Alba ca Zăpada, pe care-l văzusem într-un magazin H&M, am descoperit pe pagina de shop on-line bluza cu cirește. Costă 59,9 lei și o puteți comanda de AICI.

bluza cirese

 

♥ Câteva rânduri mai jos, în secțiunea Topuri, am găsit și mărul crispy. Tricoul e din noua colecție și costă 49,9 lei. Îl vedeți cu zoom AICI.

tricou mar

♥ Fără îndoială cele mai frumose colecții cu fructe și legume sunt semnate Dolce & Gabbana. N-au cum să nu-ți placă rochiile cu imprimeu din tomate, rodii, lămâi, portocale roșii, ba chiar și ardei kapia. Iar anul acesta mi-a rămas gândul la o pereche de sandale roz cu toc în formă de ananași. Superbe! Chiar și reduse prețul lor sare de 700 euro. Le admirați AICI.

d&g

♥ Tot cu ananași este și costumul de baie de la Calzedonia. Nu-i așa că-i simpatic? Mai mult ca sigur îl găsiți în magazinele din AFI, Piața Romană sau Băneasa Shopping City.

pinapples

♥ O rochie ca o salată de fructe se poartă musai într-o vacanță de vis. E de la Asos, costă 17,50 lire și o puteți comanda de AICI.

rochie fructe

♥ Cu numai 39,90 lei îți cumperi un tricou cu multe fructe și legume de la Bereska. Uite AICI detalii.

tricou fructe

♥ Nici imprimeurile cu legume n-au fost neglijate de designeri. În 2015, See by Chloe a ales anghinare. Dacă vă place rochia, să știți că o găsiți încă în stoc, AICI și e redusă la 80 lire.

anghinare

Așadar, investiți în fructe și legume. Sunt sănătoase, sunt la modă și nu se demodează! Să vă uitați la prezentarea Charlotte Olympia, deși o să vi se facă poftă de un coș-pepene ori de un plic-ananas.

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Share is fashion! Goinfashion!

One thought on “SHOPPING: Consumați modă cu fructe și legume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *