SHOPPING: Cadouri pentru copii mici și mari

Peste 10 zile e 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, așa că m-am gândit să fac o listă cu mai multe cadouri faine, pe care le puteți cumpăra pentru cei mici. Să știți că unele ni se potrivesc și nouă adulților. Doar joaca nu trebuie să se termine niciodată! Pam-pam! 🎪

🐟 Încep lista de shopping cu Micul Haos. I-ați aflat povestea grozavă aici, însă vreau să vă reamintesc că Maria Mandea are pentru voi cele mai frumoase jucării de colorat. Și eu mi-aș cumpăra una! Mai ales că, până la 1 iunie, toate minunățiile de la Micul Haos au 20% reducere.

Pe lângă Fishtank Boy, pe care îl admirați în fotografia de mai jos, găsiți aici o păpușă roșcată, o mademoiselle Long Distance superbă, cu brațe lungi cât izolarea, plus eroii vremurilor – domnu’ și doamna doctor. 🏥

Hello, Fishtank Boy!

Faceți cunoștință cu domnișoara Long Distance

🌈 Rămânem în universul culorilor și vă invit să investiți în cele mai faine postere de colorat de la Quda. Sunt uriașe – 1000 cm pe 70 cm, spun povești și împacă frați. Pot oferi și părinții, ba chiar și bunicii, o mână de ajutor. Firește. Iar odată terminat, îl puneți la etalat pe perete, mai comandați unul și tot așa.

Ce să fie – Un Dinozaur în concert sau Poiana cu fluturi? Tot la Quda în shop mai găsiți cărți și jocuri, deci aveți ce pune în coș. Intrați cu încredere aici!

Colorați, colorați și iar colorați!

🐦 Societatea Ornitologică ne-a anunțat zilele trecute, pe pagina lor de Facebook plină de păsări colorate și cântătoare, că au redeschis magazinul online. Au o mulțime de cadouri potrivite pentru copii – cărți despre păsări, un ghid pentru identificarea lor, o serie dedicată micului biolog, apoi mai puteți lua insigne cu animale, insecte și margarete, căni, un joc de memorie, hrănitoare pentru păsări, ori un binoclu. Iar cei mai mari au de ales sacoșe de pânză și tricouri – cu mierlă pentru fete ori cu pițiogoi pentru băieți. 😃 Le vedeți pe toate aici!

O insignă căluț de mare va arăta cool pe un tricou șifonat, pardon, cu valuri! 😃

⚽ De când cu izolarea eu m-am reapucat să sar coarda. 😃 O să vă povestesc cândva despre experiența care m-a întors în copilărie, însă acum vreau să arăt o coardă sympa și o minge de plajă. Ultima, la o adică, e bună de aruncat și prin casă, dacă nu vom avea voie la mare, la soare. Le găsiți aici, pe MOTTOM, un site cu o mulțime de chestii faine pentru copii. Ah, și au niște căsuțe de păpuși minunate!

Let’s play!

🏠 Dacă aveți grădină, aflați că o căsuță adevărată puteți comanda de la Kalman. Sloganul lor este Cele mai frumoase căsuțe de joacă pentru copii și, odată ce le admiri, le dai dreptate. Sunt construite din lemn de brad și colorate numai cu vopsele ecologice. Firește că fac și căsuțe în copaci! Cum să nu? Le admirați și comandați de aici.

Dar iată că nu-i musai să aveți grădină – această căsuță a fost montată pe terasa unui bloc aflat la ultimul etaj

🐻 Câteva aniversări la rând le-am dăruit lui Sasha și Ivan, băieții prietenei mele Irina, jucării din lemn. Iar când am descoperit site-ul BumbuToys, cu peste 200 de jucării din lemn, l-am notat să-l țin minte pentru viitoarele cadouri. Un pui de urs, un morcov mic, girafe, bibani, căsuțe, nu cred să-ți dorești vreo figurină anume și să nu găsești la ei. Multe sunt de pictat. Le analizați pe toate aici.

Jucăriile din lemn sunt rezistente și, astfel, se pot lăsa moștenire 

📚 Dintr-o listă de cadouri pentru copii n-au cum să lipsească poveștile. Unele cu tâlc și tare frumos ilustrate găsiți la Editura Frontiera. Iar până pe 15 iunie, poveștile călătoare au 20% reducere. Ei bine, intrați aici și începeți aventura Spre Polul Sud, direct din Camera cu Minuni!

Sssst! Aici se citește! 

Citiți și: Un, deux, trois- turul librăriilor bucureștene chic-cool

😉 Și, dacă tot am ajuns la povești, vă reamintesc (mai mult ca sigur l-am mai inclus în vreo listă) de Story Cubes. Un joc creativ cu 9 zaruri, 54 imagini și infinte povești! Tot ce ai de făcut este să arunci zarurile și să-ți imaginzi o întâmplare inspirat de imaginile de pe fața cuburilor. Îl au la Cărturești, la Kyralina, l-am văzut și pe elefant.ro.

 

 

Cu Story Cubes oricine poate fi povestitor

🎈 În final, vă las cu balonașe de săpun, unele parfumate, de la Maison Francis Kurkdjian. Și de ele v-am mai zis, mai mult ca sigur. Au fost create special pentru Agathe, nepoata parfumierului celebru. Le au aici, la Beautik.

Balonașele au parfum de mentă

Spor la shopping de cadouri creative! La mulți ani, dragi copii mici și mari! Să fiți sănătoși și fericiți! ❤️

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Citiți și: 

Poveste de seară: Încântat, Madam Plictiseală!

Poveste de seară: Zău că mă topesc după citit

O poveste pentru copii: Omik, fulgul ce zapează

Poveste de seară: La metrou, ca la mare

Poveste modernă: Capra cu un ied și o Cenușărească

Share & Play NOW! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *