Școala de la țară, în era digitală!

Educația nu intră în vacanță. Iar cei de la Fundația World Vision România invită la digitalizare și lansează „Școala din Valiză” – un proiect complex de educaţie digitală care oferă profesorilor şi elevilor acces gratuit la platforma de e-learning www.scoaladinvaliza.ro – o valiză tehnologică dotată cu tablete, laptop și internet, dar și la resurse de formare profesională pentru profesori.

World Vision România, în colaborare cu Fundația Vodafone România, au pornit la o vânătoare de SUPEREROI în educație și vor să digitalizeze 35 de școli din mediul rural! Profesorii își pot înscrie şcolile până în 28 iunie în runda publică de selecţie accesând linkul www.scoaladinvaliza.ro/apel/. Astfel, pot avea, din toamnă, şcoli dotate cu internet și tehnologie modernă pentru elevii lor.

Iar dacă vreți să dăruiți speranță copiilor vulnerabili, vă invit să donați! Trimiteți SPERANȚĂ prin SMS la 8864, donați 4 euro și un copil va fi mai aproape de un viitor mai bun prin educație. Educația continuă, educația e speranță! ❤️

Citiți și: 

Cum arată și ce face profesorul care schimbă vieți 

Scriitoarea Adina Popescu despre cum creștem cititori 

Fotografii: prin World Vision România

Share it NOW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *