#OrașulFetelor: Vizită de marți cu flori de măr și alabastru

N-am plănuit să scriu despre vizita mea de astăzi la Madison, mai ales că a fost cumva pe fugă și în scop de shopping. Dar prea faine sunt noutățile ca să le țin doar pentru mine. Așa că, aproape în toiul nopții, mi-am zis să fac repejor o listă delicioasă, numai bună de avut aproape în următoarea perioadă. Se apropie Crăciunul! Bucurați-vă!

Perfecțiune.

Hai să încep cu dezvăluirile din titlu – florile de măr. Întâmplător sau probabil că nu, la sfârșit de octombrie, într-o duminică, am admirat la Stavropoleos o ramură cu flori de măr din vara indiană care ne ține sus inimile. O minunăție! Iar azi, într-o seară de marți, un 10 noiembrie cu ceață și parcă un pic de miros de iarnă, am descoperit la Madison parfumul florilor de măr într-o sticluță roșie. Îi zice Crab Apple Blossoms, sub semnătura Crive Christian: „Un parfum ca un delicat sărut de primăvară”, cum frumos sună descrierea.

De la merii înfloriți, haideți să mergem pe plajă. Dar nu în plină vară așa cum probabil vă așteptați după o primăvară romantică. Une Nuit Nomade ne ademenește să vizităm marea când e înghețată și are aceeași nuanță ca cerul. Nothing But The Sea And Sky e o poveste de parfum cu fulgi de nea și bergamontă.

Înainte să vă zic care-i treaba cu alabastru, vă mai rețin cu un parfum fabulos. Nu de alta, dar în notele sale se ascunde misterul unei nopți spicy – chimen, tabac, mandarine, coriandru. Tabacco Mandarin de la Byredo e minunat. Îl vreau! Am uitat să întreb despre colecția de make-up de la Byredo – când vine la Madison? Dacă vine? Cred că aș fi remarcat rujurile ochioase în magazin. Nu le-am văzut.

Și acum, doamnelor și domnilor, alabastru. De fapt, o lumânare Trudon, într-un recipient delicat din alabastru – un soi de „ghips cu aspect de marmură albă străbătută de vine transparente”, cum scrie în DEX. E prima oară când văd alabastru. Interesant la atingere! Fin, foarte fin. Pentru fanii Trudon, deloc puțini, noul model it’s a must have!

Mi-au plăcut tare mult și mai marile, la propriu, lumânări Baobab Collection. Din nou, pasionații lumânărilor de lux știu despre ce vorbesc. Priviți și admirați frumusețe de strălucire! Plus creative design.

O să închei lista și vizita la Madison, în #OrașulFetelor, cu un produs pe care cred că trebuie neapărat să-l avem în această perioadă agitată. Sau cum o mai fi. Sarea de baie Kalahari de la African Botanics e curată terapie – miroase puternic a camfor, propolis și miere. Uiți de toate grijile! Adio, tristețe! Bun venit, fericire! Încă un amănunt. Augustinus Bader tocmai și-a completat colecția cu un lip-balm sympa. Dragă Moș Crăciun, l-am notat pe listă!

Atât. Mai multe veți găsi la Madison pe site sau în magazin. Calea Dorobanților 152. După vizită, vă recomand o plimbare pe străzile cu nume de capitale – Washington, Paris, Londra.

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Citiți și:

#OrașulFetelor: CÓCKTAIL, cocktailuri – dimineața, la prânz și seara!

#OrașulFetelor: Bucureștiul e delicios. Câteodată

#OrașulFetelor: Chestii, delicii, vicii

#OrașulFetelor: Anca Dumitrescu, LOVE STORY din București

#OrașulFetelor: Hai afară, pe terasă, în aer liber 

Share it! Love it!

 

2 thoughts on “#OrașulFetelor: Vizită de marți cu flori de măr și alabastru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *