Nou sub soare la Madison: cosmetice gândite și “pregătite” de vacanța de vară

Într-o aglomerată zi de joi, cei de Madison Luxury Perfumery s-au gândit să ne teleporteze într-o vacanță de 5 stele. Ce-i drept, în parfumeria cochetă – unde se adunaseră jurnaliștii invitați – se află destule “baghete magice” și, odată ce miroși un parfum delicat, poți să călătorești oriunde te poartă aminitrile olfactive. Iar ca să păstreze aerul de vacanță, evenimentul beauty, botezat Summer breeze, a început cu un late breakfast, pe la ora 11.00, cu suc dulce-acrișor de portocale, mini-croissants, afine, pain au chocolat și, firește, cafea de specialitate Madison. Ah, ce răsfăț! ❤️ Urmează lista cu noutățile verii, numai bune de luat în vacanță. Așadar, pregătiți bagajele!

⛱️ Apropo de bagaje, ce ziceți dacă, printre rochii și costume de baie, îi faceți loc în valiză și săculețului parfumat Culti. Îl găsiți în mai multe combinații de arome grozave – musk, ambră, smochine. Plus că la întoarcerea din concediu, “micuțul” poate fi pus în mașină sau dressing. Parfumul lui rezistă mai bine de jumătate de an!

🍊 Acum e timpul să mergem în Provence! Nimic mai simplu dacă alegeți săpunurile, cremele și gelurile de duș franțuzești de la Compagnie De Provence. Crema de mâini cu migdale și gelul de duș exfoliant cu miros de portocale sunt preferatele mele. Bine de știut: produsele lor se găsesc și în variante travel!

🍯 Rămânem în zona gurmandă și vă invit să faceți cunoștință cu Almond, de la Rose Arabia – un parfum cu o dulceață discretă de miere și fistic, recomandat pentru vacanțele exotice.

☀️ Măria Sa Soarele a fost invitat special la Summer breeze by Madison Luxury Perfumery. În sensul că l-am pomenit de suficiente ori încât să-l considerăm astfel. L-am vorbit de bine și mai puțin bine. 🙃 Ca să ne protejăm de razele-i nocive, Sepai Barcelona a “inventat” City Shield, o cremă anti-poluare, cu factor de protecție solară 50. E perfectă și pentru zborurile lungi! Iar în colecția de cosmetice revoluționare semnate de celebra Dr. Barbara Strum avem Sun Drops, tot cu SPF 50. Rămânem sub soare și facem cunoștință cu Sundazed by Byredo, o minune de parfum care miroase a vată de zahăr, mandarine, musk, neroli! Să nu uit – Byredo are și parfumuri pentru păr sub formă de spray. Nu sunt invazive, ba dimpotrivă, conțin polimeri la fel ca șampoanele.

😀 Iar cum la soare se râde cu gura până la urechi, în lista de bunătăți pregătite pentru vacanță se află și vestita pastă de dinți LEBON. Pe lângă faptul că nu conține parabeni, suflați și nici fluor, combinațiile de arome sunt grozave – mango și mentă, ceai verde și mentă, scorțișoară, etc. Musai să le încercați, o să vă placă!

🌊 Desigur, de la un eveniment Summer breeze, nu putea să lipseasă marea. A fost reprezentată cum se cuvine de Megamare, noul parfum poezie de la Orto Parisi. Și spun asta pentru că descrierea lui conține altfel de note, mai romantice. Citiți mai jos!

Sights.
It is an eternal feeling, endless breathing,
a call towards all and nothing – here, there, everywhere.

The sea takes you to the shores of new lands,
and calls you to meet down there –
Through the salty layers towards the deep, pristine prayers.
The wholeness of the sea doesn’t need an explanation.

THE GREATNESS OF THE SEA EMBRACES YOUR ETERNITY.

Alexandra Moraru (prim plan) și Alina Boitor (plan îndepărtat) ne-au fost ghizi în “voiajul” estival de la Madison

🌹 Întrebare: Trandafiri sau bujori albi? Răspuns: Ambele! Adică, Elixir-ul lui Roja Dove și Lust In Paradise de la Ex-Nihilo. Sunt două brand-uri de nișă care îmi plac foarte mult, așa că n-aș putea să aleg. Mergeți să le descoperiți, în detaliu, la Madison Luxury Perfumery.

🦁 Deși la evenimentul Summer breeze am fost numai fete, am vorbit și despre cosmetice creat exclusiv pentru domni – The Grey. Între noi fie vorba, crema 3 in 1 – de zi, noapte și de ochi – ne-ar fi tare utilă și nouă, doamnelor. Faine și practice sunt și Exfoliating Toning Pads.

🌅 Parfumurile de la Pierre Guillaume Paris sunt ca un răsărit de soare la mare. Brand-ul are o întreagă colecție – Croisière – de arome de vacanță: Entre ciel et mer, Appellez-moi Seychelles, Aqwindia.

E vară afară. Bucurați-vă! Iar înainte să plecați în vacanță, începeți călătoria cu o vizită la Madison Luxury Perfumery, Calea Dorobanților 152, și luați cu voi ce vă place.

Fotografii: prin Madison Luxury Perfumery

Share the beauty news!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *