“Made in RO”, târg ales de design, ediția #10. Despre coincidențe și cadouri

made in ro targ

Există coincidențe, nu sunt invenții. Sunt sigură că toate lucrurile se leagă și sunt un șir de întâmplări cu rost, chiar dacă, pe moment, nu le înțelegem. Cândva, cumva, ne prindem. Ce încerc să spun este că, înainte să încep să scriu și pentru minunatul Designist.ro, am publicat aici o listă de cadouri “made in RO”. Habar n-aveam că două săptămâni mai târziu o să ajung la Designist în redacție, în casa primitoare ca-n reviste, unde aveam să aflu despre tot mecanismul fain din spatele celui mai tare târg de design de la NOI – NOUL “Made in RO”. La Timpuri NOI, tot ei, pe 16 și 17 decembrie. Aici vă întâlniți cu cei mai talentați designeri români și colecțiile lor de piese ceramice, home & deco, jucării originale sau lămpi cool, bijuterii și accesorii fashion. Peste 60 de branduri românești, selectate în urma apelului de proiecte, vin la “Made in RO” #10 din întreaga țară – o bună parte dintre acestea în premieră.

Numai că potrivirile Oana – “Made in RO” târg ales de design, ediția #10 nu se opresc aici. În lista mea de shopping am inclus Spoon Fool, un brand românesc pe care îl ador și îl vânez de multă vreme în social-media. Abia aștept să-mi cumpăr două-trei linguri, polonice și câteva farfurii, boluri și platouri de vis de la ei.

spoon fool

Nu mai spun că printre designerii de la târg se numără și  UTOPIC by Mona Vulpoiu. Are o colecție de bijuterii absolut superbe. Iar ca o colecționară ce sunt de “Micul Prinț: cartea, în toate limbile pământului, m-am apucat deja să economiesc pentru cerceii cu personajul de poveste.

UTOPIC BY MONA VULPOIU_cercei Micul Print_Made in RO

O să fie atâtea minunății la târg iar noul IMPACT HUB e atât de primitor încât e musai să trageți o fugă pe la târg. Vă las cu niște sugestii, voi le puneți pe lista moșului și îi dați indicațiile prețioase. NOUL “Made in RO” are loc pe 16-17 decembrie, la NOUL Impact Hub Bucharest, proaspăt mutat în intersecția de la Timpuri NOI, pe Splaiul Unirii nr. 165 – Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

CERAMIC SPARROW_ceainic_Made in RO

Ceainicul de ceramică de la Sparrow e numai bun de pus, cu grijă, sub brad

LEMNIA_plicuri din lemn si piele_Made in RO

Cadou în cadou. În plicurile Lemnia să știți că încap lejer și câteva bijuterii noi pe care le luați tot de la Timpuri Noi, de la Made in RO

„Ne place schimbarea și ne place să vedem că, de ceva timp încoace, forfota creativă a Bucureștiului depășește granițele centrului, așa cum este, de fapt, normal să fie. Ne alăturăm mișcării de descentralizare. Iubim centrul, dar vrem să trezim la viață și cartierele sau zonele industriale. De aceea am ales ca această ediție Made in RO să fie găzduită de NOUL Impact Hub, mutat de curând în această nouă zonă creativă a Bucureștiului – Timpuri Noi, la doar o stație de metrou de Km 0 al capitalei ”, spune Elis Popescu, fondator Made in RO și DESIGNIST.

Afișul ediției aniversare (îl vedeți în deschidere) promovează tot un designer român. De această dată, compoziția grafică poartă semnătura Anei Bănică, de la Cai verzi pe pereti, și nu rămâne captivă pe afiș, ci ia forma unui festiv sticker de perete. Grafica poartă numele Xmas@Made in RO și se poate comanda de pe site-ul caiverzipepereti.com.

Ne întâlnim la “Made in RO”! O să fie cafea de la Origo, iar quiche-urile, prăjiturile și cozonacii with a twist vin de la talentații cofetari și patiseri House of Cookies.

Share and go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *