„Iris” – parfum de dragoste. „Dryada” – parfum de Sânziene

Ambele sunt creații Luviane Atelier de Parfumerie, brandul românesc de parfumerie artizanală de lux, sub semnătura Iuliei-Victoria Neagoe. Chiar dacă suntem la câteva ore de sărbătoarea Sânzienelor, voi începe totuși cu noutățile. Este vorba despre lansarea „Iris”, încă un parfum minunat care îmbogățește Colecția Florile Reginei dedicată Reginei Maria a României. Fiecare parfum al colecției are în prim plan câte o floare preferată a Reginei și surprinde o latură a personalității acesteia. Acum vedetele sunt irișii, mesagerii iubirii.

Cum irișii sunt și florile preferate ale Iuliei, a decis ca ea să fie imaginea parfumului. Acesta este deja disponibil aici, pe site, și, așa cum ne-a obișnuit deja Luviane, vine într-un recipient luxuriant. Iar capacul cutiei cu parfum solid este înnobilat cu un ametist. Odată cu parfumul „Iris” a fost lansat și clipul oficial de prezentare al acestuia, realizat de Vanilla Roads într-o poveste presărată cu momente de visare printre iriși, conectare cu natura plină de viață și frânturi de creație la orga parfumierului din atelierul Luviane. Îl descoperiți aici.

Primul parfum al colecției, „Violete”, este despre profunzime și o oarecare maturitate a femeii în timp ce „Reverie”, al doilea parfum din colecție, este despre frumusețe și capacitatea de seducție printr-o atitudine feminină, fiind un parfum ce invocă iubirea.

Tot la Luviane găsiți și „Dryada”, un parfum care spune povestea Sânzienelor, cu un nume inspirat de Eliade. Parfumul are o puternică încărcătură magică cu ingrediente simbol pentru căutarea sufletului pereche – iasomie, busuioc, patchouli. Până pe 24 iunie, „Dryada” are o reducere de 15%, în variantele apă de parfum și formulă solidă. Îl găsiți aici.

„Luviane Atelier de Parfumerie oferă publicului parfumuri transcendentale, ce nu respectă neapărat tipare sau trenduri, parfumuri care vin din trecut și poartă visele către viitor, oferind libertatea de a trăi clipa prezentă în armonie”, Iulia-Victoria Neagoe.

Citiți și: 

LUVIANE: Iulia-Victoria Neagoe, chimie și parfumerie 

Fotografii: prin Luviane și Unsplash

Share it NOW!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *