“Hairoin”, accesorii pentru păr și bijuterii care dau dependență

M-am îndrăgostit de accesoriile Hairoin: ace și agrafe de păr, piepteni, cercei și brățări. A fost coup de foudre! Minunățiile sunt făcute manual, din corn, os și lemn, sunt decorate cu perle, argint, scoici sau sidef. Vă spun drept că n-am mai văzut demult ceva atât de simplu și atât de frumos. Am luat accesoriile și bijuteriile la probat, pe rând, în magazinul Molecule F, și cu greu m-am decis ce să aleg. Le-aș fi cumpărat pe toate! După minute bune de încercat și privit în oglindă, am plecat cu o agrafă neagră yin și yang, în păr, și cu încă ceva pentru un cadou. Iar când am ajuns acasă le-am scris, pe nerăsuflate, un mesaj pe Facebook fetelor de la Hairoin. Le-am felicitat, le-am cerut detalii și le-am primit.

hairoin

Povestea Hairoin începe la Paris, cu Maria Cernea și continuă cu Angela Arva în Micul Paris, la București. Cele două sunt prietene de ani buni și, de ceva vreme, partenere în minunatul proiect Hairoin. Pasiunea pentru bijuterii și lucruri frumoase le-a apropiat și mai mult. Pentru Maria și Angela frumusețea constă, de fapt, în naturalețe și simplitate. Dovadă stau colecțiile de bijuterii fine, elegante, discrete.

maria

În fotografie, Maria Cernea

Însă totul a început cu un ac de păr primit cadou de Maria de la iubitul ei. Acela a fost și momentul în care s-a îndrăgostit iremediabil de micul accesoriu și s-a gândit c-ar vrea să le transmită și altora femei “descoperirea” ei. Primul pas a fost să caute un artizan care să o ajute să creeze acele de păr și bijuteriile. Astfel, povestea Hairoin prinde viață, la Paris. Iar în mai puțin de un an se extinde în România, cu ajutorul Angelei Arva.

hairoin

“Bunul gust este simplu. Bijuteriile Hairoin sunt menite să pună în valoare frumusețea naturală a părului fără a supraîncărca inutil coafura. Frumusețea este atemporală și nu este definită de tendințele din modă. Prioritatea Hairoin este să creeze bijuterii a căror frumusețe o regăsiți zi de zi, indiferent de ceea ce impun tendințele”, așa sună descrierea colecțiilor și e cât se poate de adevărat. Minunățiile din lemn și corn nu se demodează niciodată.

hairoin

Rafinament franțuzesc, materiale naturale, atenție la detalii

Fiecare bijuterie Hairoin este confecționată manual, din materiale naturale nobile precum lemnul și cornul. Ornamentele cu perle, argint, scoici sau sidef conferă o notă subtilă de eleganță. Alegerea materialelor naturale nu este o coincidență. De secole, acestea sunt utilizate pentru fabricarea accesoriilor chic grație frumuseții naturale, detaliilor decorative unice și lejerității lor. Designul este conceput la Paris și realizat în colaborare cu artizani experimentați în Vietnam, unde tehnica prelucrării cornului și lemnului a fost încontinuu perfecționată de-a lungul secolelor, având acces la materii prime de cea mai bună calitate.

hairoin

De ce Hairoin? “Este un joc de cuvinte între “păr” și “dependență”. O femeie care se respectă are întotdeauna grijă de părul ei și de felul în care este coafat. Într-un fel femeile sunt deja “dependente” de parul lor din acest punct de vedere. Marca Hairoin încurajează orice femeie căreia îi pasă de felul în care arată să-și asume această “dependență”, cât se poate de naturală. O coafură bine îngrijită este un simbol esențial al feminității și frumuseții sale. În plus, numele sugerează dependența pe care accesoriile noastre de păr o dau în viața unei femei din cauza multitudinilor de coafuri pe care le poate realiza cu ajutorul acestora, potrivite oricărei ocazii: la muncă, la sala de sport, la ieșirile în oraș, la o ocazie specială sau pur și simplu acasă”. Și sunt câteva. Le descoperiți AICI pe canalul Hairoin de YouTube.

hairoin

„La ce e bun să ai părul atât de lung, dacă îl ții prizonier într-un elastic banal?” Mai bine îl prinzi într-un ac de păr elegant din corn și lemn de la Hairoin. Eu îl port în păr de când l-am cumpărat. E adevărat, acele de păr de la Hairoin chiar creează dependență!

hairoin

Găsiți acele de păr și bijuteriile Hairoin în magazinul online hairoinshop.ro, ori la Molecule f, din Promenada Mall. Pentru noutăți accesați AICI pagina Hairoin de Facebook.

hairoin

Toate fotografiile aparțin Hairoin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *