Hai în weekend la Artistry Studio Gallery!

ARTĂ. Se apropie Noaptea Albă a Galeriilor, iar din circuitul bucureștean face parte, pentru prima oară, și Amway Business Center. Așa că, pe 5 octombrie, sediul companiei de pe Calea Victoriei 145 se transformă într-o veritabilă galerie de artă, unde Yahfouf Dragomir Elena Irina şi Cosoianu Sînziana-Daniela, studente la Universitatea Naţională de Arte, îşi expun lucrările.

CULTURĂ. Inițiativa de promovare a tinerelor artiste face parte din seria de evenimente organizate odată cu lansarea noii colecții de make-up ARTISTRY STUDIO. Rujul, paleta de farduri, iluminatorul, balsamul de buze și mascara din gama NYC Edition au ambalaje cu desene inedite, realizate de artista Lady JDay, în prezent stabilită la New York.

 

FASHION. Întreaga colecție de make-up este o paradă de culori trendy, pe gustul oricărei #passionista cu imaginație. Odată ce le descoperiți, o vă îndrăgostiți de paleta de farduri foarte ușor de folosit – te machiezi în 5 minute pe ceas, de nuanța de ruj roșu – Big Apple – iar mascara e tot ce ați visat vreodată. Mai multă inspirație găsiți AICI, pe contul de Instagram ARTISTRY STUDIO.

Oare care va fi următoarea destinație după New York?

Fotografii: prin 2ActivePR

Share now!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *