#FromHomeWithLove pentru Vogue

În vremuri tulburi, chiar și revistele glossy sunt nevoite să-și adapteze conținutul. N-am făcut un research amănunțit, poate că ar merita într-un articol mai lung, însă am remarcat rubrica lansată de Vogue Paris#FromHomeWithLove. Editorii celebrei publicații au invitat vedetele – parte din familia Vogue, să le împărtășească, pe Instagram, cum petrec în carantină și să transmită, astfel, cititorilor mesaje pozitive. A ieșit un jurnal de pandemie de toată frumusețea.

Mi-a plăcut ce-a scris fotomodelul Poppy Delevingne: “Sunt un adevărat șoarece de bibliotecă. Îmi place să-mi dedic timpul cărților mele preferate. E ca și cum ai retrăi o poveste de dragoste sau prietenie. Magie pură! Lecturile îți pot pune un zâmbet pe față, chiar și în aceste momente dificile. Vă recomand <Rațiune și sensibilitate>, Jane Austen, <Vânătorii de zmeie>, Khaled Hosseini (n.r. o carte despre care ne-a povestit și Bianca Popescu în chestionarul despre stil goinfashion33 ❤️), <Shantaram>, Gregory David Roberts, <Sticletele>, Donna Tartt, <Older, but better, but older>, Caroline De Maigret și Sophie Mas.” Minunate recomandări. Și cântăreața Lou Doillon citește. Își trece timpul, în izolare, cu volume de poezie, urmând sfatul scriitorului american Charles Bukowski: “Poetry is what happens when nothing else can”.

Iar feblețea mea, designerul francez Simon Porte Jacquemus, a gătit pe Insta, pentru prima oară, pizza margherita roman style. Iată ingredientele: 250 g făină, un plic drojdie uscată, 15cl apă caldă, sare, suc de roșii, trei linguri de ulei de măsline, Mozzarela di Buffala, busuioc. Restul detaliilor le descoperiți aici. O să vedeți că e foarte talentat și în bucătărie simpaticul Jacquemus – aluatul l-a întins cu o sticlă de vin! Chiar o să încerc rețeta, de dragul lui. 😋

Urmăriți pe Instagram #FromHomeWithLove și veți găsi mai multe sfaturi și trucuri de dus cu bine cele “28” ore de carantină pe zi. ❤️

Ah, să nu uit, tot din Vogue-ul parizian am mai pescuit o veste bună – actorul Johnny Depp și-a făcut, în sfârșit, cont pe Instagram. E aici, cu bifă albastră, deci e chiar el. Oare se plictisește în pandemie!? 😃 La un sfert de oră de la lansare s-a trezit cu 176.000 de fani pe cap. Probabil mai multe fane, risc să spun. Acum, la ora publicării acestei știri, sunt aproape 900.000 de urmăritori. Am văzut că printre ei e și Vanessa Paradis. Dar nu e contul oficial, e fan page-ul. So sorry, nostalgicilor!

Fotografii: Unsplash

Citiți și:

Jurnal de pandemie – Londra, Paris, New York 

Primăvara de la Londra, soare cu ploaie de restricții

Succesul Karuna Studio, LIVE la tine acasă. LOVE Yoga, LIKE Pilates, SHARE Cardio

Un, doi, trei, faci sport – on-line – cât vrei

It’s good news! Share it! 

One thought on “#FromHomeWithLove pentru Vogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *