Flecuștețe.ro, casă nouă pentru flecuștețele istețe

După vreo doi ani de joacă serioasă pe rețele sociale și, firește, în offline, Flecuștețele istețe (invitații, citate înrămate, cartoline, calendare, liste, ilustrații șamd.) s-au organizat într-un site grozav – flecuștețe.ro Așa că puteți să le comandați mult mai ușor. Două-trei clicuri și gata cadoul fain, colorat, personalizat și frumos ambalat.

Flecuștețele istețe au apărut în toamna anului 2016, când Samira Natour, designer vizual cu peste 10 ani experiență, s-a lăsat inspirată de maximele ghidușe pe care începuse să le spună fetița ei, Tea. De acolo, din dragoste și din dorința de a păstra amintirile acestea cât mai vizual cu putință, a mai fost doar un pas. Samira s-a hotărât să le transforme una câte una în citate ilustrate și puse în ramă, care să o binedispună de fiecare dată când le privește. Apoi, a început să facă același lucru pentru prieteni și cunoscuți.

Flecuștețe – magia copilăriei, ilustrată și înrămată

“Am ilustrat tablouri pentru camera părinților, pentru bunici, pentru tineri însurăței, tablouri cu povești hilare sau povești de suflet, dăruite cu multă emoție. A fost multă magie în toate și sunt recunoscătoare că atât de mulți oameni deschiși m-au primit în universul lor intim. În fiecare flecușteț pregătit pun mult suflet, pentru că vreau să opresc timpul în loc, pe loc!”, spune Samira.

Flecuștețele istețe și-au tot diversificat povestea și și-au găsit forme de tot soiul: ba invitații, ba obiecte de papetărie, ba tablouri gata de personalizat, ba chiar obiecte bune pentru evenimente din viața corporate. Și asta pentru că Flecuștețele istețe au același potențial de furnizare de bucurie și dacă le comanați pentru voi, și dacă le faceți cadou altora.

Flecuștețele istețe sunt și pe Facebook și Instagram. Aici și aici. Odată cu lansarea site-ului, Samira ne-a făcut cadou un wallpaper pentru zile senine. Îl puteți descărca de aici. Nu uitați, vine, vine iepurașul și e rost de flecuștețe.ro.

Fotografii: flecuștețe.ro

Share is fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *