Două vești bune de la MAC Cosmetics România

retro matte liquid lipcolour mac

O veste bună nu vine niciodată singură. Vinerea trecută am fost invitată la MAC Cosmetics, în AFI Cotroceni, să testez noul ruj mat și lichid, cum îi spune și numele – Retro Matte Liquid Lipcolour. Iar la fix o săptămână după eveniment, MAC Cosmetics și-a lansat magazinul on-line. Așa că toate rujurile, inclusiv noul Retro Matte Liquid Lipcolour, plus fardurile, cosmeticele minunate și accesoriille de make-up se pot comanda oriunde în România.

Înainte să dați clic și să descoperiți site-ul – www.maccosmetics.ro – vă mai spun câte ceva despre Retro Matte Liquid Lipcolour. Sunt 24 de nuanțe una mai faină ca alta, finish-ul pe buze este mat, firește, iar culoarea rezistă până la opt ore! Mergeți să testați toate nuanțele, de la nude – Back In Vogue – la culori îndrăznețe, precum High Drama.

mac cosmetics

Alegeți să fiți diferite și combinați două sau mai multe culori din gama Retro Matte Liquid Lipcolours. Uite câteva sugestii de la make-up artiști și observați că denumirile sunt la fel de atrăgătoare precum culorile. “Dance with me” #mixandswatch și “Quite the stand out”. “So me” #mixandswatch și “Carnivorous”. “Ess-presso” #mixandswatch și “Burnt Spice”. “Back in Vogue” #mixandswatch și “Topped with brandy”. “Dance with me” #mixandswatch și “Carnivorous” + “Pigments in Red”. “DivineDivine” #mixandswatch with “Oh Lady” + “Clear Lipglass”. Eu am amestecat “Carnivorous” cu “Dance With Me” și mi-a ieșit un Bordeaux de toată frumusețea. La plecare am primt cadou “Oh, Lady”. E destul de închis, așa că o să-l folosesc la petrecere de Halloween, dar o să depășesc conturul buzelor doar dacă vreau, pentru că Retro Matte are un aplicator în formă de frunză care nu te lasă să dai greș.

mac

Vedeți AICI întreaga paletă Retro Matte Liquid Lipcolours. Sigur  o să găsiți culoarea pereferată și, cine știe, poate îl adăugați în coșul de cumpărături. Livrarea este gratuită pentru orice comandă și primiți, cadou, două eșantioane la alegere. Spor la shopping on-line! Noutățile de la MAC Cosmetics apar și pe facebook ori Instagram. AICI și AICI.

Fotografii: MAC Cosmetics

Share is good! Do good!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *