Cumpără-i amintiri de Valentine’s Day!

Dacă tot ne-am trezit pe cap cu o sărbătoare americănească – Valentine’s Day – eu zic să nu o ignorăm. Micile atenții n-au făcut rău nimănui și chiar sunt recomandate en couple. E drept că nu ai nevoie de o zi specială să-i spui că o adori și mai bine ați aplica mereu regula á la francaise 2-2-2. Sună cam așa – A. La fiecare 2 săptămâni ieșiți la un rendez-vous. B. Două week-end-uri pe lună le petreceți musai în doi. C. O dată la 2 ani plecați singuri într-o vacanță. Sună imperativ, dar nu-i greu deloc și e o rutină care face numai bine. Așa că ce-ar fi să uitați de inimioarele din pluș și să investiți în amintiri de Valentine’s Day. Am câteva sugestii firești, fără tam-tam și cine romantice costisitoare la Paris. Voilà!

♥ Alegeți Shakespeare! “Hamlet și noi”  e o poveste în care iubirea îmbracă toate formele ei. O poveste a oricui. Iar pe 14 Februarie, ora 19, se joacă din nou la Centrul Bălcescu. Biletele costă 20 lei și se comandă de aici.

♥ Cumpărați și citiți poezii! Edgar Elan Poe, Charles Bukowski, Arthur Rimbaud, Charles Baudelaire. “Poeții știu să exprime inexprimabilul” cum bine a zis Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, într-un interviu pentru ELLE.

♥ Faceți cunoștință cu soarele! O fi mai romantic la ceas de seară, dar ce-ar fi să mergeți împreună, miercuri pe la prânz, să observați soarele. Costul unui bilet la Observatorul Astonomic e numai 5 lei! Detalii aici.

♥ Ieșiți la un film franțuzesc de Valentine’s Day! Firește că Cinema Elvire Popesco a programat pentru 14 februarie o peliculă de dragoste – Un beau soleil intérieur – cu Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Josiane Balasko, Sandrine Dumas, Gérard Depardieu. Biletul costă 15 lei. Detalii și rezervări aici.

♥ Gătiți împreună! O puteți face la voi acasă sau într-un cadru organizat la Société Gourmet, urmăriți pagina lor de Facebook. V-am spus încă de anul trecut că e sexy să faci pâine! Clic aici să recitiți rețeta.

♥ Petreceți Valentine’s Day la IKEA sau în orice magazin de mobilă! Nu cred că există cineva care să nu iubească promenada în camerele aranjate ca-n reviste. Dacă și vouă vi se pare amuzant și relaxant, eu zic să încercați. Ai ceva mai multă libertate de exprimare ca într-o galerie de artă și nimeni nu se uită ciudat dacă te apucă o criză de râs.

♥ Vizitați serele de la Grădina Botanică și improvizați o ședință foto ori un maraton de selfie-uri printre cactuși. Și din câte am văzut pe pagina lor de Facebook, puteți adăuga la cadru ghiocei, păpădii și mugurași abia ieșiți.

♥ Faceți o plimbare cu metroul până la capăt de linie, apoi, la întoarcere faceți câteva poze la minut, în cabinele foto de la ieșirea din subteran. Sigur-sigur este una la Piața Unirii 1.

Happy Valentine’s Day!

Fotografii: Pinterest

Share love!

 

 

 

2 thoughts on “Cumpără-i amintiri de Valentine’s Day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *