Crème de la crème, la Madison Perfumery

Și nu o spun eu, ci dermatologi, vedete de la Hollywood și redactori de beauty din toată lumea, care au folosit și testat Augustinus Bader – The Cream, acum și în colecția Madison Perfumery. Crema-miracol a fost inventată de medicul și profesorul german Augustinus Bader, cel care dă și numele brand-ului revoluționar de îngrijire a pielii, lansat în 2018.

Cosmeticele de lux Augustinus Bader sunt rezultatul a peste 30 de ani de cercetare clinică și au la bază tehnologia TFC8 – Trigger Factor Complex, o combinație de 40 de ingrediente diferite (vitamine, lipide, proteine, amino-acizi de înaltă calitate), dar și un mare respect pentru sănătatea pielii, după cum a declarat fondatorul mărcii, într-un interviu, recent, pentru revista ELLE France. Iar în The Evening Standard, Bader vorbește despre căutarea sănătății pielii și nu a tinereții ei, despre îngrijire, nu fillers și injecții, despre atenție la alimentație, hidratare și emoții care se văd pe chipul nostru. Este important să știți că, grație noii tehnologii patentate în 2008, doctorul a reușit să trateze grave arsuri ale pielii. La începutul acestui an, Augustinus Bader a lansat o serie de cosmetice în colaborare cu Victoria Beckham.

Un alt beauty-brand nou de găsit la Madison Perfumery este BYNACHT, tot made in Germany, tot la crème de la crème. Sloganul îi descrie filosofia într-o frază – The Science of Beauty Sleep (n.r. știința somnului de frumusețe). Fondatorea acestuia, Jessica Hoyer, om de agenție și mamă full-time, a simțit pe pielea ei că un somn odihnitor a devenit aproape un lux în ziua de azi, așa că a căutat să faciliteze întâlnirea grabnică cu Moș Ene pe la gene, cu ajutorul cremelor din ingrediente menite să ne relaxeze – lavandă, cuișoare, etc și să estompeze de pe ten semnele oboselii. Alegeți ce vi se potrivește, lăsați magia BYNACHT să se întâmple în timpul nopții iar dimineața bucurați-vă de o piele hidratată și luminoasă!

Traversăm oceanul și facem cunoștință cu TATA HARPER, un faimos brand american de skincare, new entry la Madison. Cu ingrediente alese din natură, produsele lor sunt wow – loțiuni, creme, măști, serumuri și balsamuri concentrate, cu multe beneficii pentru piele. Și da, mi-ar plăcea să am o baie ca-n fotografia de mai sus, numai și numai cu minunățiile TATA HARPER. Până atunci însă, mă mulțumesc cu rutina mea minimalistă de îngrijire și vizitele ritualice la parfumeria mea preferată.

Citiți și:

Arta mâinilor curate. Săpunul, cel mai bun prieten al omului

#OrașulFetelor: Chestii, delicii, vicii

Vine toamna! Răsfață-ți părul cu o brumă parfumată

Creme și măști pentru îngrijirea mâinilor

Listă de primăvară. Cu gândul la parfumuri și bijou-uri

Dăruiți experiența Careless Beauty – un masaj, un elixir cald și blând, numai cu plante românești

Fotografii: prin Madison Pefumery 

Share it NOW! 

One thought on “Crème de la crème, la Madison Perfumery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *