Charlotte Chesnais Jewelry, probabil cea mai frumoasă campanie de pe Instagram

Dacă vă numărați printre fanii Goinfashion de pe Insta’, mai mult ca sigur ați văzut că am tot dat share după share mâinilor împodobite cu bijuterii sympa de la Charlotte Chesnais. Nu știu cine a gândit campania brand-ului Made in France, însă, din punctul meu de vedere, e fix ce-ar trebui să vedem mai des în rețelele sociale sufocate de reclame. Un conținut curat și cinstit, fără prea multe floricele și bla bla inutil. Emoție, și nu doar produse de adăugat în coș. La fel de entuziasmată ca acum am mai fost la văzul Chanel #FLASHStories, când pentru promovarea Rouge Coco Flash s-au folosit descrieri scurte din romane celebre. Am povestit aici.

Mâna pe cafea, ochii la lume! Nu în telefon! 

Revin la campania momentului. Fie că-ți plac sau nu-ți plac bijuteriile, e greu să nu te regăsești în povestea Charlotte Chesnais. Mâinile din fotografiile, Reels-urile, GIF-urile, care rulează pe Facebook și Instagram, nu sunt doar mâini frumoase, de model, pe care vedem bijuterii elegante. Charlotte Chesnais își etalează inelele pe mâini obișnuite, cu unghii scurte și adesea nelăcuite: pe mâini care scriu, mâini care se țin de o bară la metrou, deschid o ușă, se împreunează într-o inimioară #MainCoeur, caută cu arătătorul o stradă pe harta Parisului, joacă șah sau împletesc părul.

Simplitatea unui gest

Mai țineți minte când făceam un scăunel din patru mâini și ne căram amicii?

Vedem în fotografiile Charlotte Chesnais mâini de copil, ori tinere, dar și mâini ridate, sau cu tot felul de imperfecțiuni. Acum, în timp ce scriu, îmi dau seama că am ajuns să mă bucur și să mă minunez când văd lucruri cât se poate de firești în social media, o raritate pe lângă atâta amar de perfecțiune.

Dar skandenberg, skandenberg de când n-ați mai jucat? 

Descoperiți campania aici, pe pagina de Instagram Charlotte Chesnais. Eu zic să le dați Follow. O să vă placă, mai ales că începând din februarie povestea continuă en couple, doar vine Valentine’s Day.

Fotografii: Charlotte Chesnais – pagina de Facebook

Citiți și: 

Chanel Beauty pe Insta, sau cum să aduci o campanie brilliant pe buzele tuturor

Chaumet, bijuterii la care să visezi #AtHome

 

 

One thought on “Charlotte Chesnais Jewelry, probabil cea mai frumoasă campanie de pe Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *