SHOPPING: Cele mai frumoase Calendare Advent 2016

Numărătoarea inversă a început! Mai sunt câteva zile până la Crăciun. Iar ca să faceți așteptarea mai ușoară ce-ar fi să cumpărați un minunat Calendar Advent 2016: cu dulciuri, cosmetice, ceaiuri sau, de ce nu, să faceți chiar voi unul și să ascundeți după ferestre daruri în miniatură pentru cei dragi: bomboane, povești, jucării, complimente scrise.

sephora calendar advent 2016

Adventul începe cel mai devreme pe 27 noiembrie și se încheie în ajunul Crăciunului, pe 24. Tradiția Calendarului Advent vine din Germania și datează de prin secolul al XIX-lea. Se spune că preotul unui orfelinat era zilnic întrebat de copii cât mai e până la Crăciun. Așa s-a gândit să înșire 24 de lumânări pe care să le aprindă până la marea sărbătoare. Însă primul Calendar de Advent tipărit, cu imagini biblice, a apărut în 1902, în Hamburg. Și abia în 1920 se lansează calendarul într-o versiune comercială cu mici daruri pitite după ferestre.

Astăzi, oferta este generoasă. Multe dintre Calendarele de Advent 2016 au apărut deja și în magazinele de la noi. O să încep enumerarea cu cele care au zero calorii (ciocolata la final!) și pe care le-am văzut pe rafturi. Calendarele de Advent cu cosmetice și produse de make-up.

Urmăresc de mult timp My Little Paris (vă recomand site-ul) și când am auzit că L’Occitane a colaborat cu unul dintre ilustratorii lor pentru calendarul de anul acesta am fost sigură de rezultatul fabulos. Și-am avut dreptate. Calendarul de Advent 2016 de la L’Occitane este minunat. L-am văzut deja în magazine. Costă 199,99 lei și conține o sumedenie de cosmetice. Nu-s nici puține 24! Cremă de mâini, gel de duș, săpun, loțiune tonică, ulei de duș. Îl puteți cumpăra de AICI.

calendar advent 2016

Când am ajuns la Douglas n-am apucat să mai întreb dacă au Calendar de Advent pentru că l-am văzut de la intrare. O cutie uriașă botezată 24 magic moments plină cu măști, creme și șampoane în miniatură. Preț, 145 lei. Dacă vă tentează îl puteți comanda de AICI.

Calendar advent cosmetice 2016

 

Am mai întrebat, totuși, dacă e singurul calendar pe care îl au. Așa am aflat că la Douglas există și o cutie surpriză de Advent cu oje și farduri. Iar prețul este foarte avantajos. 119 lei. Dacă aveți sărbătoriți în perioada următoare sigur s-ar bucura să primească cadoul minunat. Mai multe detalii AICI.

calendar de advent machiaj

The Body Shop este deja la ediția cu numărul 15 a Calendarului de Advent. Iar pentru anul acesta vine cu trei variante: clasic, deluxe și ultimate. Cei de la magazin mi-au spus că se găsesc, negreșit, și la noi de la jumătatea lunii noiembrie. Cât n-au ajuns! Așa că fiți cu ochii pe magazinul online The Body Shop.

calendar advent the body shop

Nici la SEPHORA nu au ajuns, deocamdată, Calendarele de Advent cu produse de make-up și beauty. Mi-au spus că anul trecut au avut 24 de oje de la Ciate și cu siguranță urmează să primească. Sper, pentru că Mini Mani Month este un cadou senzațional pentru colecționarele de lacuri în toate culorile! Nu-i așa că sunteți curioase ce nuanțe conține?

oje ciate

O colecție de oje, ediție limitată de Advent, are și H&M, le puteți cumpăra de AICI. Costă 159 lei. Tot pe H&M mai sunt trei modele de calendare Advent, unul cu bijuterii și încă două din pânză, ca obiecte de decor. Le găsiți AICI.

HM calendar advent 2016

Foto: hm.com

Am căutat pe internet și am văzut că, în Franța, s-a mai lansat deja o casetă de la Benefit Cosmetics, girl o’clock rock, cu 12 dintre produsele lor etalon. Au pe Sephora.fr o cutie minunată, colorată și care conține chiar și o oglindă ori un elastic de păr (vezi photo deschidere). Tot la SEPHORA trebuie să întrebați, poate au în plan să o aducă și în România.

benefit cosmetics calendar advent

Mie îmi plac tare mult cosmeticele Kiehl’s. Dacă și vouă vă place brandul american sau vreți să le testați produsele, Calendarul de Advent 2016 e o ocazie numai bună. Nu am ajuns încă într-un magazin Kiehl’s să văd dacă poate fi deja cumpărat, însă cred că sunt șanse mari să-l aducă și în România. Ar fi păcat să nu o facă. E tare simpatic, plus că are 24 skincare junkies.

kiehl's romania calendar advent 2016

Dacă sunteți obișnuite cu shopping-ul online peste hotare, luați în calcul și Asos. Am găsit vreo câteva Calendare drăguțe de Advent 2016 cu produse cosmetice și pentru make-up. Mai multe detalii AICI.

calendar advent 2016 asos

Când trec pe la Beautik Haute Parfumerie mereu miros parfumul Philosykos, cu note de frunze de smochin și smochine, de la Dyptique. Așa că nu aveam cum să nu includ, în articol, și Calendarul Advent 2016 de la Casa pariziană. Fiecare zi, până la Crăciun, se anunță o sărbătoare cu parfumurile în fiole de 15 ml și lumânările mici și aromate. Diptique v-a pregătit 25 de surprize! Cutia botezată “O noapte cu Diptyque” și ilustrată de Pierre Marie (să-i dați follow pe Instagram, nu o să regretați) o puteți comanda de pe site-ul Diptyque.fr. Vă invit să urmăriți filmulețul de prezentare! Cât ziceam că mai e până la Crăciun?

Înainte să trec la Calendarele Advent 2016 cu ciocolată vă mai spun și de JO Malone. Nu de alta, dar le-am descoperit parfumurile când am fost la Londra, în aprilie. Și mie și Mihaelei ne-a plăcut un parfum cu pătrunjel, ediție limitată.

jo malone calendar advent 2016

Priviți și voi ce cutie frumoasă are Godiva, regina ciocolatei belgiene, pentru Calendarul Advent 2016. Unde mai pui că în spatele fiecărei ferestre se află alt sortiment de ciocolată. O puteți comanda de AICI și cred că n-ar strica să luați două, e posibil să fiți tentați să mâncați mai mult de una pe zi.

calendar advent 2016 ciocolata

Cele 24 de zile de ciocolată până la Crăciun este numele Calendarului Advent 2016 pe care l-am găsit pe Deliceboutique.roNu m-am lămurit dacă și poate fi comandată.

calendar advent 2016 ciocolata

 

Am mai depistat niște Calendare Advent 2016, pentru copii, AICI, pe emag.ro.

Iar un Calendar Advent 2016 handmade se face foarte ușor din carton. Uite de exemplu AICI, pe un site franțuzesc.

calendar advent 2016 handmade

 

Care este Calendarul Advent 2016 preferat de voi?

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Share it NOW!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *