SHOPPING: Balsamuri de buze care îmi plac

scrub buze

Trusa mea de cosmetice și machiaj e mai mult decât minimalistă. Nu am produse în dublu exemplar. Cu două excepții, balsamul și rujul de buze. Pasiunea pentru balsamul de buze o am de ceva vreme și nu dă semne să treacă. Apoi, rujul roșu mi-a plăcut dintotdeauna. Citesc des review-uri despre balsamurile de buze pe Allure și le caut la fiecare vizită în magazinele de cosmetice. Număr, în acest moment, vreo 7 produse pentru îngrijirea buzelor iar lista de shopping pentru Crăciun conține, cu litere mari, și balsamul de buze de la By Terry. Am vrut să mi-l iau în aprilie, de la Harrods, însă am ales, în cele din urmă, balsamul de la Marc Jacobs (a fost și singura cumpărătură de la Londra). L-am folosit aproape toată vară pentru că are factor de protecție SPF 18. La noi nu l-am văzut, dar dacă mergeți des în străinătatea puteți să vi-l luați. Hidratează destul de bine și îți lasă buzele catifelate. Costă puțin peste 100 lei.

marc jacobs balsam de buze

Foto: marcjacobsbeauty.com

Am preferat Marc Jacobs pentru că brand-ul By Terry se găsește și la noi în magazinul Madison, unde l-am și testat. Baume de Rose By Terry vine și în variante colorate, însă eu îl prefer pe cel clasic. Are un parfum delicat și repară instant buzele. Singurul dezavantaj ar fi prețul. Baume de Rose By Terry costă 250 lei și îl puteți comanda de AICI. Balsamul de buze cu 48 de ingrediente active le-a cucerit pe Sienna Miller, Katie Holmes, ori Gwyneth Paltrow. În plus, balsamul se poate folosi și pentru cuticule. Pentru Crăciun, By Terry a lansat și o ediție de lux a balsamului, însă prețul sare de 200 euro.

by terry balsam de buze

Foto: Gala.fr

Un alt balsam de buze care mi-a plăcut foarte mult este Baume Levres Reparateur Multi-hydratante de la Clarins. Drept vă spun are un miros absolut delicios. Îl găsiți la Sephora și costă 65 lei. Puteți să-l comandați și online de AICI.

clarins balsam de buze

Foto: Clarins.fr

Și pentru că atunci când îți place ceva universul complotează, la una dintre aniversările Kiehl’s România am primit cadou un balsam de buze. Kiehl’s LIP BALM #1 e numai bun pentru vremea rece de acum. N-are un miros senzațional dar hidratează foarte bine buzele. Prețul este până în 50 lei.

kiehls balsam de buze

Foto: Kiehls.com

Asemănător la textură cu Kiehl’s este și balsamul de buze de la Elizabeth Arden, 8 hour cream Lip Protectant. L-am luat dintr-un dutty free și este singurul pe care l-am și terminat. Formula balsamului este recunoscută încă din 1930. Îl găsiți la Sephora și îl puteți comanda de AICI. Al meu a fost într-o cutiuță, văd că acum îl au în varianta stick. Preț, 112 lei.

elizabeth arden balsam de buze

Foto: Elizabetharden.com

Printre balsamurile mele de buze preferate este și Natural Lip Balm, Albsoute New York, pe care l-am primit cadou de ziua mea. Miroase incredibil de bine a miere, de-ți vine să-l mănânci, conține ceară de albine și costă chiar puțin în raport cu o calitate foarte bună. Puteți să-l comandați de AICI cu patru dolari. Să vă uitați pe site-ul lor că au mai multe variante de arome și culori.

absolute new york balsam de buze

Foto: absolutenewyork.com

La scurt timp după ce s-a deschis și la noi Bobbie Brown, în Băneasa Shopping City, m-am dus chitită după balsamul lor de buze. Nu-l mai aveau pe stoc. Când mai ajung acolo parcă vad că-l cumpăr. Am citit că ar fi unul dintre cele mai bune și este recomandat de editorii de beauty de la reviste prestigioase. Pe site văd că au acum o ediție limitată într-o nuanță de zmeură și alte trei produse de îngrijire pentru buze, la fel de atrăgătoare. Mai multe detalii AICI.

 

bobbie brown balsam de buze

Foto: bobbiebrown.com

Mai nou, am început să mă uit și după scrub-uri ori măști de îngrijire pentru buze. Deocamdată, mi-am cumpărat doar rose lip mask de la Sephora (e din colecția colorată de măști, marca proprie) și mi-a plăcut. Costă doar 11 lei. Tot la Sephora am văzut că au 7 herbs scrub for lips de la Erborian iar pe etys, nu demult, am descoperit French Girl Organic. Au un scrub într-un borcănel de sticlă, Rose lip polish, care sună foarte tentant. Are ingrediente organice, costă 15 dolari și îl găsiți AICI. Aruncați un ochi și la rujuri.

scrub buze

Foto: etsy.com

Mai am un balsam de buze Nivea, încă unul de la L’Occitane, cu unt de shea într-un ambalaj simpatic, desenat cu un amorez și inimioare. Cred că ies la numărătoare, dacă n-o mai fi vreunul rătăcit prin buzunarul unei haine sau printr-o geantă.

ruj rosu

 

Foto: ilustrație Eiffel Paintings

Există nenumărate balsamuri și produse de îngrijire pentru buze. Cumpărați-l pe cel care vă place mai mult și dacă sunteți curioși să aflați ce mai apare nou, și mereu apare credeți-mă, citiți revista online Allure, site-ul GOOP.com sau secțiunile de Beauty pe Vogue, Elle ori Harper’s BAZAAR. Și, ca o curiozitate interesantă, să știți că mare succes au balsamurile organice pentru buze, folosite de tinerele mămici care alăptează să-și trateze sfârcurile. Unul este Dr. Lippiar celălalt Mini Organics.

ellis faas romania

Foto: EllisFaas.com

Cred că pasiunea mea pentru balsamurile de buze are mare legătură cu rujul roșu. Culoarea stă mult mai bine pe niște buze perfect hidratate. Acum, am trei rujuri, Rusian Red de la MAC, este nuanța mea preferată și nu m-am plictisit de ea deși o port de câțiva ani. Mai am o nuanță de bordeaux de la Yves Saint Laurent și un roșu Lip Bullet de la Top Shop. Toate rujurile mele sunt mate. Dar vreau neapărat să încerc și unul ușor lucios, cremy, milky, glazed lips de la Ellis Faas. Au o sumedenie de culori și texturi! O să vă îndrăgosiți de rujurile lor!

Lea Seydoux

Foto: Pinterest

Frumoasa Lea Seydoux, în ultimul Bond <Spectre>, a fost machiată cu produse Ellis Faas. Am avut și eu o pudră de la ei și mi-a plăcut. Însă nuanțele de ruj roșu sunt absolut geniale și se aplică foarte ingenios. Nu degeaba susțin cei de la brandul olandez că singurul roșu este roșu Ellis Red. Le-am văzut pe net-a-porter, apoi am descoperit că le au și la Elysee. Prețul este 129 lei. Însă mai multe despre rujul roșu poate vă povestesc într-o postare viitoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *