“Atlasul frumuseții”, un album foto pe care trebuie să-l ai!

The Atlas of Beauty

Cu toții am admirat potretele Mihaelei Noroc pe internet. Datorită ei, am văzut și am descoperit frumusețea în chipurile femeilor din toată lumea și am dat like după like la minunatele fotografii însoțite de poveștile femeilor pe care Mihaela le-a întâlnit în călătoriile ei. Vestea bună este că “The Atlas of Beauty” s-a transformat într-un album și poate fi precomandat de AICI, chiar de azi. Lansarea cărții e abia pe 26 septembrie.

“The Atlas of Beauty” a fost tipărit de celebra editură britanică Penguin Book, în limba engleză, dar și în germană, costă 21 de euro (cu reducere), în jur de 95 de lei, are 352 de pagini și conține 500 de portrete, multe dintre ele noi, nepublicate până acum. Pentru România, Amazon UK și Book Despository se ocupă de livrări.

“The Atlas of Beauty” women of the world in 500 portaits – Mihaela Noroc

“Încă nu pot să cred. După patru ani de muncă neîntreruptă, în sfârșit, îl țin în mâini. Editorul mi-a trimis primul album “The Atlas of Beauty”. Arată minunat! Sunt foarte fericită să văd cele 500 de portere în paginile albumului și să-mi amintesc toate poveștile din spatele lor” a scris Mihaela Noroc pe contul de Instagram.

atlasul frumusetii

Sunt puțini cei care n-au aflat încă despre proiectul fotografei Mihaelei Noroc, “The Atlas of Beauty” sau “Atlasul frumuseții”. Mihaela a călătorit în jurul lumii vreo patru ani, a vizitat 50 de țări și a fotografiat sute de femei. “Frumsețea naturală a femeii în mediul ei”, dezvăluită de portretele Mihaelei, a ajuns virală pe rețelele sociale și în media internaționale. S-a vorbit despre proiectul fotografic la CNN și BBC, s-a scris în The Guardian și Huffington Post.

Mai multe despre proiectul fotografic deja celebru în toată lumea găsiți pe TheAtlasofTheBeauty.com și tot pe site vedeți cum puteți să o ajutați pe Mihaela Noroc să meargă și mai departe cu povestea frumuseții femeii.

Fotografii: Mihaela Noroc de pe www.facebook.com/mihaelanorocphoto.

Share is good! Be good!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *