“Ajut din inimă!”, o campanie de fapte bune

În tot haosul cu pandemia, starea de urgență și izolarea sunt oameni care suferă mai mult ca niciodată. Sunt copiii și tinerii aflați în dificultate, despărțiți de familie, cu neajunsuri materiale și destine cumplite. Unii ajung în sistemul de protecție a copilului, alții – pe drumuri, lipsiți de orice sprijin. Iar nu de puține ori, grație donațiilor, mai apare o rază de speranță. 💙

Mi-au scris cei de la Quartz Media Production, așa că dau vestea bună mai departe – Fundația Société Générale a răspuns apelului lansat de Hope and Homes for Children prin “Ajut din inimă!” și a contribuit cu o donație de 65.000 de euro. Banii vor ajunge la tinerii care au părăsit sistemul de protecție a copilului și la copiii aflați în risc de separare de familiile lor.

„Până în acest moment, în cadrul campaniei umanitare au fost strânși din donații peste 85 de mii de euro care acoperă doar parțial nevoile copiilor și tinerilor care au nevoie de ajutorul urgent al Hope and Homes for Children și al donatorilor. Campania continuă în mediul online, pe www.hopeandhomes.ro, acolo unde ne putem întâlni cu toții chiar și în aceste momente de distanțare socială, acolo unde putem să ajutăm și să fim solidari. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au ales să ni se alăture deja, contribuția lor ajută acolo unde este mai mare nevoie zilele acestea”, a declarat Robert Ion, Director de Fundraising, Hope and Homes for Children.

Hope and Homes for Children va direcționa donațiile obținute în cadrul campaniei „Ajut din inimă” către aproape 500 de copii și tineri din 13 cele mai afectate județe ale țării și familiile acestora. Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă pe care Fundația le va acoperi prin fondurile obținute din donații, sunt: achiziția de alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente și produse de igienă, dar și plata chiriei, plata cheltuielilor de întreținere sau a utilităților.

Fundația Société Générale suține încă din 2018 proiectele desfășurate de Hope and Homes for Children.

Ajută și tu din inimă pentru inimă!

Din cauza crizei, peste un milion de români și-au pierdut locurile de muncă temporar sau permanent. Vulnerabilitatea copiilor, familiilor și tinerilor din comunitățile sărace este cu atât mai accentuată. Acum, mai mult decât oricând, aceștia au nevoie de ajutor, mai ales în privința locuirii și asigurării celor necesare traiului zilnic. Pentru toți aceștia Fundația Hope and Homes for Children caută soluții optime și sigure de locuire, le plătește cheltuielile și îi ajută cu plata chiriilor și a întreținerii pentru a trece cu bine peste această criză majoră.

Campania “Ajut din inimă!” a fost lansată de Hope and Homes for Children în aprilie, în contextul crizei umanitare generate de pandemia COVID-19. Cu ajutorul donațiilor, Fundația va plăti lunar chirii pentru familii și tineri care riscă să fie evacuați din locuințe și va ajuta copii și tineri din 13 cele mai afectate județe ale țării cu alimente și bunuri de strictă necesitate.

Apelul campaniei este și pentru noi toți – Copiii României au nevoie de tine ACUM! Donează din inimă pentru hrana și adăpostul celor fără ajutor. Trimite HOPE la 8844 și donează lunar 2 Euro. Poți ajuta și printr-o donație de pe card sau redirecționând impozitul pe venit sau pe profit. Află detalii despre toate opțiunile de donare pe www.hopeandhomes.ro. 💙

Fotografii: prin Quartz Media Production

Citiți și: 

Marea lecție

Jurnal de pandemie – Londra, Paris, New York

Share NOW! Donate NOW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *