Vara se numără Atelierele creative cu Irina Neacșu. București, Brașov, Richiș, Mălâncrav

richis

E musai-musai să adăugați listei cu site-uri favorite și inworkshops.com, platforma unde găsiți toate Atelierele și Școlile de Vară de artă ținute de arhitecta și artista botanică ASBA (American Society of Botanical Artists) Irina Neacșu, la București, Brașov și, mai nou, în Transilvania, la Richiș Guesthouse – Richiș și la Conacul Apafi – Mălâncrav.

Toate detaliile (descriere, data la care au loc și prețuri) sunt, AICI, pe inworkshops.com, la distanță de un clic. Cursurile se adresează celor pricepuți, dar și începătorilor, așa că nu e cazul să vă sfiiți dacă n-aveți talent nativ la desen. Atelierele creative din Transilvania sunt despre relaxare!

De exemplu, iată cum sună descrierea workshop-ului de ilustrație botanică în acuarelă și linogravură: “O invitație creativă în inima Transilvaniei, într-o locație de excepție, unde vom redescoperi liniștea, naturalețea și frumusețea peisajului, vom recunoaște și admira flora de sezon și vom exersa ilustrația botanică în tehnici diferite, ca mod inedit de relaxare și conectare cu natura. Atelierele de creație vor fi completate de mese gustoase gătite de localnici, de o ambianță liniștită și rafinată, și la alegere, de activități turistice specifice zonei”.

bujor

Școlile de vară din Transilvania nu sunt însă singura noutate. Irina Neacșu dă start atelierelor faine și la Brașov, pe 24 iunie, în zi de sărbătoare, de Sânziene. Totul se va întâmpla în atelierul artistei din Poarta Schei 6, inaugurat curând. E locul unde se adună florile culese, unde se presează, se face toată cercetarea herbalistică, iar apoi sunt pictate și devin artă. Aici a luat naștere și HERBARIUM, cartea de autor a Irinei Neacșu.

Mergeți cu încredere la cursurile Irinei. Eu am fost la trei și m-am descurcat de minune, chiar dacă n-am cine știe ce mâini dibace. În weekend o să testez Atelierul de herbalistică și promit să revin cu vești, povești. Până atunci vă invit să recitiți următoarele:

Cum m-am relaxat activ la atelierele de weekend cu Irina Neacșu

Flori, plante și povești. Irina Neacșu despre colecția ei de suflet, HERBARIUM TRANSYLVANIA

Atelier de desen – grafit, pictură în ulei, Atelier de ilustrație botanică, linogravură, Studiu botanic de vară sunt doar câteva dintre cursurile creative ținute la vestita Casă Opt din București (showroom-ul de pe strada Constantin Cristescu, 8), ori în atelierul personal al Irinei de la Brașov, Poarta Schei 6.

Înscrierile la cursurile Irinei Neacșu se fac foarte ușor pe inworkshops.com. În plus, puteți plăti online sau Pay Pal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *