Sport și nutriție. Bogdan Andrei, antrenorul care face minuni în trei luni!

Team Spirit Training e cel mai nou concept de sport și food-coaching din București. Programul de trei luni e pus la cale de Bogdan Andrei, antrenor de fitness cu vreo 15 ani de experiență și jucător profesionist de baschet.

De ce să vă antrenați cu Bogdan? Ei bine, o să vă ajute să faceți mișcare în ritmul vostru, să dozați corect efortul, și tot el are grijă să vină cu sfaturi de nutriție personalizate. Antrenementele au loc în echipă, dar, cum v-am spus deja, Bogdan e atent la fiecare participant în parte, mai ales că-i cunoaște obiectivul și nivelul. E ca și cum ați avea antrenor și nutriționist personal!

La Team Spirit Training se lucrează cu greutatea propriului corpului, nu pe aparatele din sală. Bogdan Andrei are și un motiv pentru această alegere: “în combinația potrivită și sub îndrumarea antrenorului, elemente simple, pe care multe persoane uită să le mai folosească în antrenament, devin extrem de eficiente și solicitante. Corpul nostru este foarte inteligent, nu trebuie să reinventăm roata cu tot felul de poziții și echipamente sofisticate ca să vedem rezultatele. E mai important să lucrăm corect și treptat creșterea dificultății în antrenament”.

Prima grupa e deja în formare, antrenamentele susținute de MYPROTEIN încep pe 12 februarie și au loc de 3 ori pe săptămână, la Lotus Club – Padesu, luni-miercuri-vineri dimineața, ca să începeți ziua fresh! Detalii pentru înscriere găsiți AICI iar dacă folosiți codul TEAMSPIRIT10 aveți reducere de 10%. Spor la mișcare!

Fotografii: prin Bogdan Andrei

Share now!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *