SHOPPING: Geanta din pai, rafie, bambus sau nuiele

Voiam de mult timp o geantă mică și simpatică din pai, rafie, bambus sau nuiele. Dorința mi s-a împlinit vara trecută, când, după zeci de site-uri colindate, am plasat comanda la MUUN și m-am ales cu un coșuleț minunat. Însă, de ceva vreme, declar că am reluat căutările. Mai vreau o geantă faină, un model un pic mai mare, bună de scos la plajă, dar și în oraș. Să vă arăt ce am găsit până acum. ❤️

Primul loc unde m-am oprit a fost, firește, tot MUUN.fr. Minunăția din imagine este Hand Made in Ghana și e făcută din pai, piele și bumbac. Ce poți să-ți dorești mai mult?

muun bag

Următorul model vine din Spania și l-am admirat mai întâi pe Instagram. Am dat clic pe un hashtag și așa am ajuns pe contul Real Fabrica, apoi, direct pe e-shop, unde, cu greu, m-am stăpânit să nu adaug vreun coș, în… coșul de cumpărături. Sunt superbe! Iar pentru cine iubește stilul retro și pe Jane Birkin găsește un exemplar ca din filme, botezat chiar Birkin Basket. Vine în două variante de mărimi și îl vedeți AICI.

bag

Despre brandul scandinav Chêne am aflat tot de pe Instagram, via Silvia Cristescu. Iar inspirația Chêne se pare că are legătură tot cu frumoasa Jane Birkin.

geanta paie

“Creator de originalitate” sună sloganul Panier-Marocain.com și chiar așa este, ținând cont că orice geantă și pălărie din pai se poate personaliza cu un mesaj, un nume sau un cuvânt sympa care să vă inspire. Eu le ador!

geanta paie

Modele drăguțe am văzut și la ZARA și Mango. Iar în magazinele vintage puteți descoperi mici comori. Iar dacă aveți un buget mai generos, să știți că pe net-a-porter.com sunt o sumedenie de genți mișto de vară (vreo 100!), adunate într-o secțiune specială VACATION BAGS.

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Citiți și:

Pălării de vară MADE IN RO

Nou sub soare la Madison: cosmetice gândite și pregătite de vacanță 

Share is good! Be good!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *