SHOPPING de Halloween: 13 cosmetice “ceva de speriat”

benefit cosmetics

Ca să fiu în ton cu vremea de afară, codul portocaliu de ploi și sărbătoarea de Halloween de săptămâna viitoare, am zis să vă arăt din timp câteva produse de make-up, plus cosmetice “de groază”. Poate vreți să vă amuzați și voi, ori poate vă place dovleacul și în creme, sau preferați machiajul intens. Ideea mi-a venit, la Sephora, în fața raftului cu rujuri Kat Von D, nou lansatul brand și în România. “Exorcism”, “Santa Sangre”, “Requiem” și “Vampira” sunt doar câteva dintre denumirile care mi-au atras atenția. Și culorile sunt pe măsură. Sincer, cred că albastru-violet porți pe buze doar de Halloween sau la vreun bal mascat, în rolul Cruellei de Vil.

♥ Nu cred că v-ați aștepta ca un ruj lichid ce poartă numele “Requiem” (recviem=liturghie pentru morți) să fie de un lila atât de blând. Dar, fiți fără griji, Kat Von D are în paletă și negru pentru buze. Îi zice “Witches – Noir profond”. Îl comandați tot de la Sephora. Preț: 89 lei. Lăsând glumele morbide la o parte, vedeți AICI toate culorile. Printe ele “Lolita – Rose brun” și “Lavandă luminoasă”.

kate von d

♥ Și apropo de Lolita, n-ai cum să te transformi în adolescenta seducătoare fără ceva roșeață în obraji. Pentru asta s-a inventat “Blush Liquide joues et levres” de la Benefit. Îl comandați de AICI. Preț: 155 lei.

benefit

♥ Iar plasturii Red Cheeks Girl’s Patch, de la TonyMoly sunt făcuți să te scape de “pink shy complex” și să-ți hidrateze pielea. Tot la Sephora i-am văzut. Nu se găsec on-line, ci doar în magazine. Oricum, n-am ieșit din tema listei, cât stați cu plasturii aplicați pe pomeți, o să fiți ca o păpușă rusească și merită să încercați un selfie “mai altfel”, de Halloween. Preț: 16 lei.

tony moly

♥ Ca să știți după ce vă uitați, așa arată ambalajul tare simpatic cu o Scufiță (aproape) Roșie.

tony moly

♥ Tot pentru recipientul sympa am ales și parfumul solid de la TonyMoly. Niște iepuri de 9 grame fiecare se pot piti ușor în geantă. Puteți să vă alegeți aroma preferată de AICI. Oare cum miroase “Bebe Powder”? A bebeluș. Preț: 49 lei.

tony moly parfum solid

♥ Ne întoarcem la Benefit Cosmetics și produsele care-ți transformă sprâncenele ca prin magie. Nu degeaba sloganul lor este “magically transforming brows since 1976”. Uite un gel nuanțator în șase culori. Îi zice Ka-Boom!, pardon, Ka-Brow! Mai multe detalii AICI. Preț: 129 lei.

brown

♥ Dacă am pomenit de sprâncene, zicem și de gene. Odată aplicată mascara Cinescopic de la Sephora, hop și privirea… dramatică. Se comandă de AICI. Preț: 73 lei.

mascara sephora

♥ Metamorfoza și efectele speciale vin de la Urban Decay CosmeticsÎn multe cuvinte este vorba despre Vice Special Effects Long-Lasting Water-Resistant Lip Topcoat. Un fel de ruj-gel în nuanțe metalice și strălucitoare care se aplică singur sau peste rujul Vice clasic, dacă vrei altă culoare. Se usucă rapid și rezistă ore bune. Îl găsiți AICI, pe Sephora on-line. Preț: 99 lei.

urban decay ruj vice

♥ Și uleiul Bumble and bumble merită trecut pe lista de shopping pentru Halloween. Nu de alta, dar vorbim despre un “invisibile oil” și recipientul are un portocaliul superb, mai ceva ca un dovleac bine copt. Plus că produsul este și premiat. Revista Allure l-a desemnat cel mai bun tratament pentru păr în 2014. Îl comandați de AICI. Preț: 143 lei. Cum adică invizibil dar și portocaliu aprins? E magie!

bumble oil

♥ La standul cu oje marcă proprie Sephora, descoperiți și portocaliul botezat, cum altfel, “Trick or Treat”. Vedeți AICI multitudinea de nuanțe disponibile inclusiv on-line. Preț: 21 lei.

♥ Costumul catwoman nu se va demoda niciodată, la fel și make-up-ul ochi de pisică. Iar dacă vreți să-l purtați și anul acesta de Halloween, aveți nevoie de un instrument ajutător – un beauty blender – care să vă ajute să aplicați mai ușor tușul. Liner designerul are trei laturi de silicon pentru tot atâtea look-uri. Îl comandați rapid de AICI. Preț: 75 lei.

eye liner

Too Cool For School are o mască peel-off cu extract de pudră de aur de 24K și de dovleac. S-ar părea că lasă tenul luminos și strălucitor în timp record. O găsiți în magazinele Sephora sau o puteți comanda din shop-ul lor on-line, de AICI. Preț: 125 lei.

too cool for school

 

♥ Firește că și măștile la plic sunt potrivite pentru shopping-ul de Halloween. Însă am scris deja despre ele în articolul 10 măști la plic pe care să le testezi în week-end

Fotografii: Sephora și brand-urile din listă

Share! Do not be afraid! Happy Halloween!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *