#OrașulFetelor: Bucureștiul e delicios! Câteodată.

De obicei, în agenda mea dedicată subiectelor pe care vreau să le abordez pe goinfashion, am o listă cu vești – lansări, evenimente faine, produse noi, etc. Noutățile se regăsesc, cel mai adesea, pe pagina de Facebook, într-o succintă recomandare. Doar că, de această dată, s-au adunat mai multe și am decis să le pun într-un articol, sub #OrașulFetelor. Așteptați-vă la o combinație delicioasă și, cred eu, de folos!

O să încep cu un pic de magie și lansarea unui nou produs Careless Beauty. 100% natural și obținut numai din flora românească, emulsia vegetală cu tuberoze și uleiuri eterice este binefăcătoare și seducătoare. „Magia pentru trup” se aplică pe față, corp și scalp, prin ușor masaj, seara, imediat după duș, pe pielea caldă. Mai multe detalii descoperiți aici. Uleiul de tuberoze e rar și prețios. Ah, și tuberozele sunt un puternic afrodisiac! Șșșt!

De la tuberoze, trecem la anemone. Unele parfumate, delicioase și lipicioase de la atâta unt, zahăr și vanilie. Le găsiți, din nou, la Pain Plaisir. Probabil au multe, foarte multe calorii, dar, cu promisiunea unei ore de cardio, eu zic că merită să vă sacrificați.

Fără nicio legătură, dar nici măcar una, cu subiectul de mai sus, vreau să semnalez lansarea site-ului graseșițepoase.ro. Așa cum îi spune și numele, aici veți găsi plante suculente grase, țepoase și rezistente, aș adăuga eu. Iată și de ce. Din cele trei plante pe care le aveam în casa de la București, singura care a putut fi revitalizată, după o lungă absență, a fost o suculentă. Biata de ea, a stat trei luni fără apă și, totuși, când am revenit în Capitală după carantină, am reușit să o readuc la viață. Mă felicit că nu am aruncat-o, că, de arătat, sincer, nu arăta deloc grozav. Ah, important – în spatele site-ului îl regăsiți pe minunatul florist Dhaniel Nora.

Cum era citatul Juliei Child? „People who love to eat are always the best people.” Ei bine, cam așa ceva, îmi place mâncarea, sunt un om bun și vreau să vă spun că Friddi Gelato vinde înghețată și pe Calea Victoriei, în fața Hotelului Capitol, Sweetology s-a combinat cu Bob, în sensul că au dus la cafeneaua de specialitate gelato, și Cooperativa Frufu a lansat o înghețată fără bazaconi.

Citiți și: Aperol, caimac sau colivă? Unde găsiți cele mai inedite arome de înghețată

Sâmbătă e 4 iulie, iar dacă vreți să sărbătoriți Ziua Americii, cei de la Saint Roastery v-au pregătit un americano cinstit și donuts. Pe Facebook, evenimentului îi zice An American Legend. Dacă sunteți interesați, e deschis și se petrece ca la New York, de la 9.30 la 18.00.

Din păcate, în această listă sympa se strecoară și o veste tristă. Prăvălia Idicel – Calea Floreasca 64 – s-a închis. Îl cunosc pe Răzvan Rusu, i-am luat un interviu nu demult, știu cât de mult suflet pune în tot ce face și-mi pare tare rău. Dar sunt sigură ca o să afle, curând, un nou loc și mai fain pentru ciocolata bean to bar, dulceața lu’ Răzvan, cafea de specialitate, cornulețe cu gem și gogoși. Iar până atunci găsiți produsele în magazinul online păvăliaidicel.ro. Recent au adus în shop Batonash, un snack nutritiv, gustos și energizant. Este făcut la Iași, din ingrediente simple și 90% locale: nuci, migdale, fructe uscate, semințe, fulgi de ovăz și miere. Batonașul nu este prelucrat termic, astfel toate proprietățile ingredientelor se păstrează.

Iar ca să nu mă certați, închei cu altfel de hrană – una spirituală. Să știți că Cinema Elvire Popesco a afișat deja programul filmelor en plein air pentru săptămâna 6-12 iulie. Cumpărați bilete de aici. Eu am fost într-o seară. Mi-a plăcut – atmosferă romantică, fluturi care zboară, furnici care-ți urcă pe picior – m-aș mai duce, dar nu singură. Cei neînsoțiți au locuri fix în fața ecranului și nu e deloc comod.

Cam atât. Pe data viitoare, cu noutăți și povești din #OrașulFetelor!

Fotografii: prin brand-urile enumerate – paginile de Facebook

Citiți și: 

#OrașulFetelor: Anca Dumitrescu, love story din București

#OrașulFetelor: chestii, delicii, vicii

#OrașulFetelor: hai afară, pe terasă, în aer liber

Share it NOW! 

One thought on “#OrașulFetelor: Bucureștiul e delicios! Câteodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *