#FoodRocks: PIATRAONLINE pune la bătaie 4.000 de euro pentru designerii pasionați de… gătit

piatraonline

Boluri, platouri asimetrice, mojare, tocătoare, ustensile, pahare sau pur și simplu un blat mai alfel – toate pot fi realizate din piatră de la PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Așadar, designerii de produs, inspirați de cooking, iubitori de plating și fotografie, sunt invitați să aleagă materiale din showroom-ul PIATRAONLINE și să facă, pe bune, propria recuzită pentru cooking. În joc sunt premii de 4.000 de euro! Vizitați site-ul PIATRAONLINE sau, și mai bine, mergeți în showroom-ul din București – Aleea Teișani 137 A – și lăsați-vă inspirați de marmura cu venaturi spectaculoase, de granitul cu străluciri albăstrui, onixul semiprețios sau sandstone în culorile curcubeului. Tot aici găsiți și un material unic pe piața din România: ardezia flexibilă SKIN. Această piatră are o grosime de 2 mm, iar flexibilitatea îi permite să fie fixată și pe suprafețe curbe.

piatraonline

“Showroomul PIATRAONLINE nu mai este un simplu depozit de piatră naturală, ci un #generatordeinspirație care susține inițiative valoroase de design. Piatra naturală a fost folosită în construcția și decorarea a numeroase restaurante din București și din țară. Așa că propunerea unei competiții de design de obiect de bucatarie a venit natural. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase”, menționează Mariana Constantinescu- Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

piatraonline

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru înscrierea în competiție. Cinci proiecte câștigătoare vor deveni realitate (în final, o colecție de kitchenware va fi pusă  în vânzare) și vor fi răsplătite cu premii în valoare totală de 4000 euro.

  • Încărcați pe www.foodrocks.ro randarea, desenul sau schițele din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect. Povestiți și despre concept: cum ai ajuns la alegerea respectivă, care este ideea de la care ați plecat.
  • Solicitați gratuit celor de la PIATRAONLINE tipul de piatră de care aveți nevoie, apoi confecționați prototipul, îl documentați fotografic și înscrieți produsele în concurs. Nu uitați să notați dimensiunile!

Competiția ține până la 30 iulie 2018. Iar pe 17 august juriul alcătuit din Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE), Hamid Nicola Katrib (designer de interior), Florin Cobuz (Nod Makerspace), Ruxandra și Gabriel Gavrilescu (www.amusebouche.ro) și Mia Munteanu (Food Stylist la www.thenatureproject.ro) va alege obiectele câștigătoare. Ele pot purta semnătura voastră și vor fi realizate și puse spre vânzare de PIATRAONLINE. Mai multe detalii pe site-ul proiectului: foodrocks.ro.

Mult succes!

Share the good news!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *