CONCURS: Repede, repede, săriți cu povești despre dragoni!

Acuș vine școala și orarul se aglomerează. Până atunci, dragi copii, să știți că-i timp berechet de povestit și născocit aventuri. Ce-ați zice dacă ați scrie despre dragoni? Despre ce fac “micuții” în vacanță, în zilele lungi de vară în care nu au castele de păzit, nici prințese de speriat și nici cavaleri de înfruntat? Nu de alta, însă eu și colegii mei de la NOI Povești suntem tare curioși din fire și vă invităm la concurs – voi găsiți răspunsuri cât mai năzdrăvane la o singură și extrem de serioasă întrebare: ʺCe fac dragonii în vacanță?ʺ și noi vă premiem.

Sigur ne veți lămuri cât de cât (în una – două pagini) asupra acestei chestiuni spinoase. Dacă sunteți și talentați la desen, cu atât mai bine, faceți tot voi ilustrațiile textului. Trimiteți-ne, degrabă, povești (și ilustrații) la noipovesti@gmail.com! Noi, NOI Povestitorii, le citim și deliberăm cu mare-mare grijă. Așteptăm textele voastre în perioada 1 iulie – 14 iulie. Nu înainte de a parcurge detaliile care urmează:

Cine și ce câștigă? Ei bine, veți fi faimoși! Textele cele mai inspirate vor fi publicate pe site-ul NOI Povești!

♥ Aveți peste 14 ani? Vom publica pe site atât cel mai bun text ilustrat, dar și cel mai bun text fără ilustrație. Autorii lucrărilor vor primi diplome de ʺcel mai înflăcărat dragonʺ, respectiv ʺcel mai popular dragonʺ.

♥ Aveți între 7 și 14 ani? Vom publica pe site atât cel mai bun text ilustrat, dar și cel mai bun text fără ilustrație. Autorii lucrărilor vor primi diplome de ʺcel mai puternic dragonʺ, respectiv ʺcel mai năstrușnic dragonʺ.

♥ Aveți mai puțin de 7 ani? Este suficient să desenați povestea cum vă pricepeți voi mai bine și să o trimiteți sub formă de poză sau scan.

♥ Vom publica și cele mai bune două desene, iar autorii lor vor primi titlul de ʺcel mai simpatic dragonʺ, respectiv ʺcel mai voinic dragonʺ.

♥ Toți ceilalți participanții la concurs vor primi și se vor lăuda cu titlul de ʺdragon-povestitorʺ, respectiv ʺdragoniță-povestitoareʺ! Diplomele sunt atent gândite și parafate de NOI Povești. O să le găsiți tot pe site! Firește.

Nu uitați să notați în mail și numele, vârsta și orașul prin care ʺdragonițiʺ de obicei. Câștigătorii și dragonii lor apar pe site pe 29 iulie. Acestea fiind spuse, dragilor, vă urăm inspirație și mult succes la ʺdragonitʺ! Detalii despre platforma NOI Povești descoperiți AICI. ♥

Fotografie: ilustrație Magdalena Voiculeț

Like it! Share it!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *