Cele mai frumoase cadouri pentru copii: pijamale și povești!

Nu știu pentru voi, dar, pentru mine, pijamalele rămân cel mai frumos cadou de oferit celor dragi, de Crăciun. Chiar dacă în ultimii ani au apărut hyper-magazine pline de jucării iar în on-line găsești fel și fel de minunății pentru copii, știu sigur că tradiția pijamalelor de Crăciun nu o să dispară vreodată.  Și știți de ce? Pentru că pijamalele – botezate ținute de cocooning – îmbracă cel mai bine bucuria. Sunt călduroase, sunt utile, au imprimeuri ori mesaje vesele, îndeamnă la visare și… povești. Mai ales când le primesc piticii. Știu mulți părinți și bunici care pun în cadouri pijamale pentru super-eroii din viața lor. Și uite așa, m-am gândit să-i ajut, și vă prezint o parte din colecția de pijamale Petit Bateau, la pachet cu povești faine de citit seara la culcare. Nu de alta, dar știți deja că brand-ul franțuzesc este preferatul meu, plus că sunt și scriitoare de povești pentru copii. Ha!

⛵ Încep enumerarea un o pijama grozavă, pe care o găsiți în magazinele Petit Bateau din Băneasa Shopping City și Calea Dorobanților 159. Dar să știți că e mai mult decât o pijama, e un soi de armură, dotată cu scut împotriva coșmarurilor. Adio, vise urâte! Bun venit, Moș Ene pe la gene!

🐺 Odată costumat în cavaler, super-eroul e pregătit să afle, seara la culcare, ce înseamnă să fii cel mai puternic. Lecția i-o poate spune un lup faimos și ingenios. Lupul lui Mario Ramos. Seria grozavă de cărți o găsiți aici, pe site-ul Editurii Frontiera.

🎈 Nici domnișoarele nu sunt neglijate. La fel de neînfricate, se pregătesc de somn într-o pijama cu buline, croită din cel mai fin bumbac. Produsul ce va fi purtat direct pe piele are etichetă Oeko-Tex, care certifică calitatea impecabilă a materialului.

🎯 Din enumerare nu avea cum să lipsească, firește, o pijama în dungi. Doar vorbim despre Petit Bateau, vestit pentru imprimeul marinière! Mergi la țintă cu un asemenea cadou!

📚 Nu uitați de cartea pe care trebuie să o puneți în pachet lângă buline sau dungi. Celebra Matilda, scrisă de Roald Dahl, o să-i facă pe ascultători să iubească școala. Găsiți povestea în mai toate librăriile. Iar după ce citiți cartea, e musai să vedeți și filmul. Netflix va rula o serie întreagă de pelicule regizate după poveștile marelui Dhal.

🦊 🐭 Ca să nu fie cumva cu supărare, la Petit Bateau găsiți modele de pijamale în tandem, pentru super-frați. Ole! Allez-allez! 

🐺 Altă carte, alt lup celebru. Îl găsiți la Librăria de carte franceză Kyralina. Vestitul Le loup are tot felul de aventuri – ba se îndrăgostește, ba nu-i place Crăciunul, când e super-erou, ori călătorește în timp și e artist. Întâmplările sunt genial ilustrate.

⚽ Pijamaua este outfit-ul de sărbătoare și somn luuuung, până aproape de prânz. În Ajunul Crăciunului aveți voie, mai ales dacă Moșul s-a lăsat așteptat și ați dormit iepurește.

❄️ Nici povestea lui Willie, fulgulul de nea, nu trebuie ratată seara la culcare. Așa că de ce să nu o oferiți cadou celor dragi. Suntem abia la mijlocul iernii! Alte două povești de sezon am scris și eu. Omik, fulgul ce zapează și Zău că mă topesc după citit.

❤️ Avem dungi, avem buline și steluțe. Însă imprimeul cu inimoare este, de asemenea, în topul preferințelor domnișoarelor chic-chic. Nu-i așa?

🌟 “După copac era un înger care privea cu luare aminte. Era sau nu era ea?” Închei lista cu frumoasa povestea a Crăciunului. O carte minunată cu DVD inclus, pe care le găsiți aici, pe site-ul Editura Frontiera. La cât de frumos e ilustrată, aș spune că nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă.

❤️ Să știți că v-am prezentat doar câteva modele de pijamale. Mergeți în magazinele Petit Bateau din București – Băneasa Shopping City și Calea Dorobanților 159 – și descoperiți mult mai multe ținute de lenevit și dormit. Inclusiv pentru bebeluși și oameni mari. Iar până în Ajun, pe 24 decembrie, au reducere de 30%! Cât despre povești, lista e nesfârșită. Dar mai puteți să faceți ceva, lăsați-vă inspirați de pijamaua pe care o poartă cel mic și inventați o poveste. Sunt șanse să adoarmă mult mai repede. Ba chiar puteți să faceți un ritual. Fiecare pijama cu povestea ei! Crăciun fericit și spor la povestit! ❤️

Fotografii: prin brand-urile enumerate

Șșșșșt & Share! Now! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *