Binele se face în „Cuib”!

Am vești grozave din Cuib. Proaspăt înființata Asociație a Comunității Cuib tocmai a lansat un prim proiect de mentorat – 16 femei de succes, cu experiență în mediul de business și în ONG-uri, oferă consultanță gratuită pentru susținerea femeilor de afaceri din România. Demersul este o mână întinsă pentru antrepreonarele și managerii din companii mici și medii, acum în impas din cauza crizei și pandemiei. Susținerea nu este doar profesională, ci și un ghidaj pentru femeile de afaceri care sunt în același timp mame, soții, sau fiice și, deci, trebuie să jongleze cu roluri multiple.

Echipa care s-a alăturat proiectului oferă consultanță pro-bono în vânzări, marketing, customer care, leadership, branding personal, PR, legal, investiții, finanțări, management, precum și psihologie, work-life balance sau dezvoltare în antreprenoriat.

“Strângem sub umbrela acestui proiect multă experiență pe care suntem gata să o dăruim celor ce au nevoie de ea. Suntem aici pentru a ne sprijini unii pe ceilalți, pentru a trece prin această perioadă cu bine și a învăța cât mai mult despre noi și despre ceilalți,” a declarat Mădălina Vilău, antreprenor, manager cu experiență solidă și head coordinator al proiectului Cuib pentru România.

Oferta venită din Cuib e foarte tentantă iar pașii pentru a intrat în jocul binelui sunt foarte simpli. Intrați aici, pe site-ul Cuib, alegeți specialistul sau specialistele de care aveți nevoie în propriu business, le scrieți și… începe consultața one2one.

“Am simțit nevoia să ne mobilizăm pentru a dărui celor care au nevoie susținerea noastră. Acest proiect este de la oameni pentru oameni, de la oameni cu experiență pentru antreprenori și business-urile lor, de la oameni pentru oameni, mințile și sufletele lor”, a subliniat Ștefania Bulboacă, una dintre inițiatoarele proiectului și fondatoare a Asociației Comunității Cuib.

Durata de desfășurare a mentoratului este de trei luni, cu disponibilitate pentru extindere în funcție de rezultate.

Comunitate de femei Cuib există din toamna anului trecut și este formată din antreprenoare, manageri în companii medii și mari și proaspete mame în perioada de readaptare la viața socială și de business. Scopul Asociației Comunității Cuib este de a revaloriza femeia prin proiecte, întâlniri și dezbateri ce aduc o mai bună înțelegere a acțiunilor femeilor din societatea în care trăim, fie că abordează tematici sociale, educaționale, de business, familiale sau artistice.

Pentru vești bune și noutăți din Cuib, intrați aici, pe pagina de Facebook a comunității.

Fotografii: prin Asociația Comunității Cuib

Share it NOW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *