ARKET, un nou lanț de magazine de la H&M

arket

După COS și &Other Stories, gigantul suedez H&M a lansat, pe 25 august, un nou brand de haine, Arket. Primul magazin a fost deschis deja la Londra, pe Regent Street, iar produsele cu etichetă Arket sunt disponibile și on-line pentru 18 țări. România nu se numără printre ele. Să sperăm că va fi în curând, însă nici &Other Stories nu face livrări în țara noastră deși există pe piață de ani de zile.

Colecțiile Arket au un stil minimalist și aș zice că seamnă destul de bine cu COS. M-am plimbat un pic pe site mi-a plăcut ce-am văzut. Haine simple din bumbac, mătase, lână, pantofi sport de la Reebook, Nike și Adidas, ghete și genți din piele, lenjerie și pijamale faine. Mi-a rămas gândul la niște jeanși roz, o fustă cu margarete și un fular în dungi.arket

La Arket, prețurile sunt mai mari ca la H&M, dar mai mici ca la COS.

Să vă uitați și în secțiunea Homeware, unde gășiți o grămadă de chestii faine. Lumânări, linguri de lemn, perne, jucării, pahare, cărți de bucate, etc.

Shop-ul on-line Arket e ușor de navigat, sunt multe cuvinte cheie, dai clic și găsești repede ce cauți, plus că există o roată unde vezi culorile disponibile. Tot pe site au povești (History Mariniere, despre croiala A line, de exemplu), rețete de mâncare și o secțiune despre cafeaua de specialitate.

Bruxelles, Copenhaga și Munhen sunt următoarele orașe unde Arket va deschide magazine. Sperăm să ajungă și Bucureștiul pe lista lansărilor, măcar on-line.

Pagina Arket de Instagram e AICI, iar pentru like-uri pe Facebook, clic AICI.

Share is fashion! Goinfashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *