10 cosmetice ORIGINS pe care trebuie să le încerci

Cei mai mulți dintre voi s-ar putea să fi aflat deja că produsele ORIGINS Powered by Nature, Proven by Science, cunoscutul brand american de cosmetice, se află și la noi pe rafturile magazinelor Sephora. Evenimentul de lansare ORIGINS în România s-a întâmplat joi, la București, în grădina superbei Florării Florens, pe strada Paris 13. M-am bucurat să fiu invitată și, astfel, să descopăr de aproape și îndrumată de specialiști minunatul univers ORIGINS, inspirat din natură. N-or fi așa importante în rutina de îngrijire, dar, pe lângă texturi și arome, pe mine m-au cucerit și numele produselor. Planscription, Three Part Harmony, Original Skin, Out of Trouble, Drink Up, A perfect world sunt doar câteva dintre ele. Mi-a plăcut ce-am aflat despre ORIGINS, așa că iată un rezumat cu ce mi-a atras atenția la prima întâlnire. 🙂

♥ O să încep enumerarea cu miraculosul Peace of Mind On-The-Spot Relief. Nu de alta, dar Cosmin Turda – Specialist Beauty Adviser Origins – purta la gât, pe post de pandantiv, chiar sticluța cu picături de relaxare și ne-a invitat să testăm produsul. Pus la tâmple și în spatele urechii, mixul de uleiuri esențiale 100% naturale de mentă și eucalipt te înviorează instant. Mai multe detalii descoperiți aici.

origins

 

♥ Gama GinZing este best-seller la ORIGINS. Cremele conțin boabe de cafea așa că e ușor de intuit succesul. Mie mi-au plăcut masca peel-off și gomajul cu miros de citrice.

origins

♥ Tot GinZing este și unicul produs de make-up pe care l-am testat în ziua lansării ORIGINS. Crema fluidă are SPF 40 și se comportă ca un fel de BB, CC cream, în sensul că-i dă tenului un strop de culoare. Aici sunt mai multe detalii.

♥ Botezat inspirat Well Off, demachiantul pentru ochi de la ORIGINS e fast and gentle, conține apă de trandafiri de Damas și promite să îndepărteze orice urmă de machiaj, fără să irite pielea sensibilă. Îl descoperiți aici.

origins

♥ După o demachiere temeincă urmează, firește, crema reparatoare pentru zona sensibilă din jurul ochilor. Și ce bine e când există un recipient în care le găsești pe ambele – crema de zi (rozalie) și crema de noapte (unctoasă). Un duo perfect – Three Part Harmony de la ORIGINS.

origins

♥ Și tot pentru ochi este și crema cu ceai alb. Are și SPF 20! Or mai fi și ale creme de ochi cu factor de protecție nu zic nu, dar e prima de care aud eu. În aceeași gamă – A perfect world – există și o cremă pentru ten cu factor de protecție solară 40.

♥ Cei de la ORIGINS au inventat și măștile Drink UP pentru un ten îmbătat cu… extract de alge și caise. Ca să glumim un pic, am putea să spunem că, odată ce-ai rămas fără mască, pielea ta e criță de hidratată. 🙂 Mai multe informații despre produs sunt aici.

origins

♥ E musai să testați și gama de cosmetice ORIGINS pentru corp: loțiunea și scrubul cu ghimbir miros grozav!

origins

Acestea fiind zise, când aveți drum la Sephora faceți o oprire și la raftul cu bunătăți ORIGINS, s-ar putea să vă placă. Plus că în magazin aflați toate detaliile despre produse și puteți alege fix ce vi se potrivește! Înainte intrați pentru o scurtă documentare și pe site-ul origins.eu. Acolo, descrierea fiecărei creme și loțiuni începe cu “Ideal pentru”… și tipul de ten sau problemle pe care le rezolvă. Fain și util! ♥

Produsele ORIGINS NU sunt testate pe animale!

Fotografii: prin 2ActivePR și de pe pagina de Facebook Origins

Try it, Love it, Share it now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *